New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján

Koronavírus tájékoztató Partnereink részére

Bizonyára Ön is értesült a hírekből, hogy az Európában megjelent koronavírus (COVID-19) járvány kapcsán hazánkban is folyamatosan egyre több korlátozó intézkedés kerül bevezetésre a vírus terjedésének lassítása érdekében.

Ezek a korlátozások most még elsősorban a személyforgalmat érintik, ugyanakkor várhatóan hamarosan az áruszállításra is hatással lehetnek, ami fennakadásokhoz vezethet az unión belül. Ezen időpont bekövetkezése sajnos nehezen jósolható meg.

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden partnerünket, hogy mi az Agrotec Magyarország Kft.-nél minden erőnkkel igyekszünk megteremteni az Önök számára a stabilitást és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a mezőgazdasági termelésben használt gépeikhez szükséges valamennyi alkatrész, valamint szakszerviz ellátás lehetőség szerint időben és hiánytalanul az Önök rendelkezésére álljon.

Annak ellenére, hogy Partnereink kiszolgálása jelenleg még problémamentes, a kialakult egészség- és járványügyi helyzet, valamint az annak kapcsán várható további intézkedések következményeivel – a logisztikai folyamatok belassulása, valamint kapacitásaink csökkenése – is számolnunk kell. Ezért arra kérjük Partnereinket, hogy telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot gépértékesítő, mobil alkatrész-értékesítő, illetve szerviz technikus kollégáinkkal, és pontosítsák a már megrendelt alkatrészek, erőgépek és munkagépek átvételi időpontját. Ezen kívül javasoljuk, hogy egyeztessék a lehetséges jövőbeli igényeket is, hogy azokat is időben és a megszokott minőségben biztosíthassuk az Önök számára.

A kialakult helyzetre való tekintettel a 2020.03.16-ai kormánydöntés értelmében a nyitvatartásunkat módosítani kényszerültünk, így az alkatrész shopjaink a mai naptól (2020.03.17.) visszavonásig hétköznaponként 7:00-tól 15:00-ig lesznek nyitva.

 

Komárom, 2020. március 17.

 

17. 3. 2020

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép