A DONDI története

Az 1850-es években az olasz Mirandolában alapított DONDI tudatos építkezéssel vált szakterületei piacvezetőjévé a mezőgazdaságban. Tevékenységüket ekevasak gyártásával kezdték, majd tevékenységi körüket lépésenként bővítették. Az 50-es években következtek a nehéz vontatott ekék, majd egymás után mutatkoztak be a különböző talajművelő eszközök a gyártásban. A 60-as években mutatták be forradalmi árokásó munkagépüket, ami eggyé vált a DONDI márkanévvel világszerte. Az elkövetkezendő években egymást követték az újdonságok mind az ekék, talajlazítók, kultivátorok és árokásók terén, míg végül a 2000-es évekre az árokpartok gondozásához nélkülözhetetlen kaszálóadapterekkel bővült a portfólió. A 2019-es év nagy áttörését az új, gyümölcsösökben és szőlőkben bevethető talajművelő eszköztípusok hozták el. Ezek folyamatos üzemórákkal, alacsony karbantartással térítik meg a termelők beruházását.

DONDI – piacvezető a mezőgazdasági gépi földmunkákban

A DONDI hosszú évtizedek óta számít a mezőgazdasági gépi földmunkák specialistájának. Az olasz gépgyártó márka munkagépeit optimális energiafelhasználás, kifogástalan munkavégzés jellemzi, kifogástalan megbízhatóság mellett. Ezeket kipróbált, egyszerű, masszív műszaki megoldások és kiváló alapanyagminőség szavatolja. A hatékony munka ugyanis egyszerre jelent profitot a DONDI partnereinek, valamint minimális környezetterhelést a bolygónak. Legyen szó DONDI közép- és mély talajlazítókról, DONDI árokásó, ároknyitó és réselő munkagépekről, gyümölcsösökben ideális kultivátorokról, vagy zöldfelületek karbantartásához ideális gépi megoldásokról, az olasz mérnökök mindig szem előtt tartják ezt a két célkitűzést.
 


Dondi_logo.jpg

 
 

Fenntartható megoldások

Az ökológiai-fenntarthatóság kihívásaira válaszolva a DONDI tovább növelte munkagépei hatékonyságát. A vállalat folyamatos tudományos kutató- és fejlesztőmunkával, a gazdáktól származó vélemények meghallgatásával igyekszik ezt elérni. Így biztosítható ugyanis, hogy mind a gyártás-, mind a termelőmunka erőforrásigénye optimális maradjon.

 

DONDI MUNKAGÉPEINK
Videógaléria

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.