Alkatrész és SzervIz

 

Szerviz

Az AGROTEC Magyarország Kft. munkatársai azon dolgoznak, hogy Önnek a lehető legrövidebb időre kelljen nélkülöznie a mezőgazdasági gépeit. Szervizhálózatunk országos lefedettségét a komáromi székhelyű központi vevőszolgálat mellett területi központok, valamint szervizautók biztosítják.

Műszaki kollégáink szakmai segítségére bizton számíthat, legyen szó kötelező szervizről, időszaki karbantartásról vagy egyéb javítási munkálatokról.

Kötelező szerviz

Az első kötelező szerviz esedékessége:
 
Traktor esetében Kombájn és rakodógépek esetében
50 üzemóraszám elérése előtt 100 üzemóraszám elérése előtt

CNH termékeknél a Kezelési útmutató karbantartási fejezetében leírtak szerint szükséges elvégezni a gépek karbantartását. A traktorok és betakarítógépek esetében a kötelező szervizeket 300, 600 és 1200 üzemórák elérésekor, rakodógépek esetén 500 üzemóránként kell elvégezni.

Ennek során gyári olaj- és szűrőcsere ajánlott vagy kötelező. Az szerviz intervallumok géptípusonként változhatnak, ezért a pontos meghatározásához egyeztessen munkatársainkkal.

Az AGROTEC Magyarország Kft. egy év garanciát vállal minden a cég által forgalmazott mezőgazdasági gépre. Ez további két év, illetve 3000 üzemóra szavatossággal egészülhet ki.
Az egy év garancián túli további aktuális ajánlatainkról kérjük, érdeklődjön a területi gépértékesítő kollégáinknál.
 

 

Garanciális (jótállási körbe tartozó) javítások

A jótállás (garancia) nem érvényesíthető, ha a meghibásodást az alábbiak okozták:

 • a gépkezelő gondatlansága,
 • a kötelező szervizek kihagyása,
 • kopás és elhasználódás,
 • lámpaburák, izzók, műanyag elemek sérülésére,
 • ajtó, ablak, szélvédő törésre,
 • természeti hatások.

A garancia érvényesítése feltételekhez kötött. Egyrészt az adott időszakban a javítási munkálatokat kizárólag az Agrotec szervizei bonyolíthatják. Meghibásodás esetén vállaljuk, hogy a hibabejelentést követően 48 órán belül megkezdjük annak elhárítását. A javítás elhúzódhat – például alkatrészbeszerzés miatt –, de legkésőbb 15 napos határidővel befejeződik.

Bizonyos esetekben a cég kölcsöngépet biztosít, ekkor a javítási munkálatok 30 napos határidővel teljesítendők.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. A részletes feltételeket az adott gépre vonatkozó, az AGROTEC Magyarország Kft. erre jogosult képviselője által aláírt jótállási feltételek tartalmazzák.

Garancián túli javítások és további szolgáltatásaink

Hogy miért célszerű a garanciaidő lejárta után is az AGROTEC Magyarország Kft. munkatársaihoz fordulni? Mert a cég szervizhálózatában rendelkezésre állnak mindazok a tárgyi feltételek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szerelőink alkalmazzák azt a technikai tudást, amelyet a hosszú év tapasztalatai során felhalmoztak, valamint a gyári tanfolyamok során elsajátítottak. Emellett munkatársaink eredeti, gyári alkatrészekkel dolgoznak, ezzel biztosítják, hogy egyrészt a szavatosság nem veszíti érvényességét, másrészt ezek megbízhatóbbak, magasabb élettartamúak.

Klímajavítás

A területi központokban is rendelkezésre áll az a technikai háttér, amely lehetővé teszi a légkondicionálók feltöltését és javítását. A klímaberendezések javítása hozzáértést, szakértelmet követel – a szervizeseink által végzett javítási munkálatokra 6 hónap garanciát vállalunk.

Műszaki vizsga

Traktorok és kombájnok műszaki vizsgáztatását a komáromi Központi Vevőszolgálat vállalja, ahol a gépek előzetes ellenőrzésén túl a vizsgára történő felkészítésüket is megoldják. Ez magába foglalja az esetleges javítások elvégzését is.

 

Alkatrész

Az AGROTEC Magyarország Kft. tanácsadói a professzionális alkatrészellátásra törekszenek, így igyekeznek a legjobb megoldást kínálni Önnek.

Minden sikeres vállalkozás kulcsa az elégedett ügyfél. Nem meglepő tehát, hogy a kiváló alkatrészellátás az egyik legfontosabb tényező egy olyan profilú cég megítélése során, mint a miénk. A világ egyik vezető mezőgazdasági gépeket gyártó vállalataként büszkék lehetünk az elért céljainkra, amelyek közül az egyik legjelentősebb a magas színvonalú alkatrész-értékesítés. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön számára a legfontosabb tényező az, hogy a meghibásodás miatti állásidő minimális legyen.

New Holland eredeti alkatrészek

A New Holland eredeti alkatrészek teljes mértékben megfelelnek a gyári minőségi követelményeknek, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy New Holland gépét költséghatékonyan tudja működtetni. Ennek oka, hogy azok a mérnökök, akik tervezték a gépét, ugyanazok, akik az alkatrészek termékfejlesztéséért is felelősek. Tehát, pontosan tudják, hogy New Holland gépének mi a jó.
 

NEW HOLLAND EREDETI ALKATRÉSZEK ELŐNYEI

 • Eredeti minőség
 • Gép élettartamának növelése
 • Költséges állásidő csökkentése
 • Továbbfejlesztett eszközök értéktartás
 

NEW HOLLAND ONLINE KATALÓGUS 

Böngésszen a New Holland online katalógusában, és találja meg egyszerűen és kényelmesen a szükséges alkatrészt. Ha bármi gondja, esetleg kérdése merülne fel, kérje munkatársaink segítségét!
 
Ha vendégként, pusztán böngészni szeretne a katalógusban, kattintson ide.

GOLD VALUE ALKATRÉSZEK

New Holland versenyképes válasza a régi traktorok javítására.

Egy traktor, amit sok éven át használt, még egy nagyon hasznos és értékes munkaeszköz lehet.
A New Holland tisztában van azzal, hogy ügyfelei számára fontos, hogy a javítási költségek alacsonyak maradjanak – ezért bevezette a Gold Value-programot az idősebb traktorszériák számára.
 
Gold Value alkatrészek =  versenyképes megoldás a régi traktorához

A Gold Value termékportfólió úgy fejlesztették ki, hogy gazdaságos és költséghatékony megoldást kínáljon Önnek:
 • Versenyképes árak
 • New Holland szakemberek által fejlesztve
 • New Holland minőség
 • Ugyanaz a garancia, mint a többi New Holland alkatrészek esetében
 • New Holland logisztikai hálózatában folyamatosan elérhető
 

Kenőanyagok

Az Ambra márkanév alatt a Petronas International kifejlesztette a New Holland gépek számára a legoptimálisabb kenőanyagokat és üzemi folyadékokat, amely így a New Holland által javasolt egyetlen kenőanyag.

Az Ambra termékcsálád kizárólagos forgalmazója a New Holland.

A termékcsaládban speciális kenőanyagok, üzemi folyadékok, motorolajok, hajtóműolajok, hidraulika- és fékfolyadékok, kenőzsírok és hűtőfolyadékok egyaránt megtalálhatóak:

Nálunk kapható AMBRA olajtípusok:
 
Ambra Mastergold HSP (motorolaj)
Ambra Mastertran és Ambra Multi G (hajtóműolajok)
Ambra Multi Bio (biológiailag lebomló hajtóműolaj)

Egyéb alkatrészek

Az AGROTEC Magyarország Kft. kínálatában a következő gyártók alkatrészei elérhetőek:
Amazone alkatrészek, Bosch alkatrészek, Claas alkatrészek, Dondi alkatrészek, Fliegl pótkocsi alkatrészek, Hardi alkatrészek, John Deere alkatrészek, Kuhn alkatrészek, Kverneland alkatrészek, Lemken alkatrészek, Pöttinger alkatrészek, Rába alkatrészek, Seko alkatrészek, Nardi adapter szállító kocsi alkatrészek, Biso alkatrészek, Matermacc alkatrészek, Ero alkatrészek, Multiva alkatrészek, Vogel&Noot, Munkaruha
Szűrők, Akkumulátorok
Kertészeti és erdészeti kisgépek:
AL-KO, Husquarna, Kärcher 
Csapágyak (SKF, KG, TIMKEN), Ékszíjak, Járműklíma alkatrészek, Láncok, Ülések
Kardántengelyek:
Binnachi kardántengelyek, Bondioli kardántengelyek, Walterscheid kardántengelyek
Adapterek:
Geringhoff adapterek, NAS adapterek, Oros adapterek
Segédanyagok:
Berner, Würth, Beta, Genius, Main-Systems, Kent Hungária
Szerszámok:
Beta, Berner, Genius, King Tony
Bálahálók, bálazsinegek:
New Holland Infinet, Juta
Bálacsomagoló fólia
Manuli, New Holland
Elektronikai eszközök
Kamerák (Sharp, PSV-T), Rádiók (Kenwood, Blaupunkt)
Üzemanyagtartályok és kimérők
Ad Blue

 

 

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.