Pöttinger – partner a hatékony mezőgazdaságban

Kiváló alapanyagminőség, egyedülálló szerkezet és átütőerő nagy területen végzett mezőgazdasági munkákhoz, költséghatékonyan. Az osztrák Pöttingert ezek az alapelvek teszik népszerű választássá, ha a termelők talajműveléshez, vetéshez, szálastakarmány előállításhoz vagy aratási munkákhoz, fúrási feladatokhoz keresnek megbízható mezőgazdasági munkagépeket. A gyártó rendelkezik mind traktorra kapcsolható, mind vontatott munkagépekkel – ezek terén szigorú minőségi elvárásokat támaszt saját magával szemben. Hiszen így lehetnek a gazdák megbízható partnerei a fenntartható és nyereséges gazdálkodásban.
 

A családi vállalkozásról

A Pöttinger 1871-ben, Franz Pöttinger irányítása alatt lépett be a mezőgazdasági gépgyártók piacára, majd megalapítása óta családi tulajdonban maradt. A család negyedik generációja tette nemzetközi gépgyártóvá a céget 1991-ben. Családi vállalatként a Pöttinger elkötelezetten dolgozik azért, hogy olyan mezőgazdasági technológiát fejlesszen, tegyen elérhetővé, amellyel nemcsak hatékonyan, de környezettudatosan dolgozhatnak a termelők. Így biztosítva az elkövetkezendő generációk jövőjét is a mezőgazdaságban. Mára Ausztria mellett Németországban és Csehországban rendelkeznek gyártóüzemekkel, amelyek 1700 munkatársnak biztosítanak megélhetést.

 

Poettinger_logo-(1).jpg

Hibátlan talajművelés hatékonyan – Pöttinger ekék

Magyarországon a márkát egyfelől a kiváló Pöttinger ekék miatt ismerik, amelyek korszerű testformájuknak köszönhetően bármilyen talajfajtánál képesek biztosítani az átütőerőt. Munkagépeikkel a ráfordítás minimalizálása mellett dolgozhatunk a kiemelkedő megtérülésért. Ekéik erőelosztásának, stabilitásának, ellenálló kialakításának és robosztus felépítményének köszönhetően könnyen futnak, így kevesebb üzemanyagráfordítással, nagyobb területet művelhetünk meg a segítségükkel, rövidebb idő alatt. Talajművelő munkagépeik gazdaságmérettől függetlenül kedveltek, hiszen középkategóriás árért kínálnak csúcsminőséget. Kínálatukban a kisgazdaságok 90 LE-s erőgépeitől kezdve a nagy, 350 LE-s traktorokig egyaránt megtaláljuk az ideális talajművelő eszközt. Féligfüggesztett ekéik között intelligens beállítási rendszerük miatt kedveltek a Pöttinger SERVO ekék, amelyek az igények mentén 2-9 ekefej között szerelhetőek.
 

Kiváló takarmányminőség a gazda sikeréért – Pöttinger kaszák

Készítsünk szénát vagy szenázst, az osztrák Pöttinger olyan minőséget, széles termékkínálatot képvisel a piacon, amelyre érdemes odafigyelnünk. Kaszáiknál, kaszakombinációiknál a robosztus kivitelezést kombinálják kiváló alapanyagminőséggel és szerkezeti egyszerűséggel. Így használóik biztosak lehetnek abban, hogy munkagépük a legkevesebb karbantartás mellett kiemelkedő üzemidővel futnak a földeken. Hála precizitásuknak, mind a takarmányminőség, mind a tarló láttán egyetlen szavunk lehet: tökéletes! Kínálatukban elérhetők tárcsás, front és vontatott kaszák (Pöttinger Novacat és Novadisc) és egyedi kaszakombinációk (Novacat A10 CF például) épp úgy, mint a betakarításhoz nélkülözhetetlen rendterítő és rendképző (Pöttinger HIT és HIT T széria, valamint Pöttinger TOP széria).
 

PÖTTINGER MUNKAGÉPEINK

Pottinger_ekek_270x203.jpg Pottinger_kaszak_270x203.jpg Pottinger_kaszakombinaciok_270x203.jpg Pottinger_kultivatorok_270x203.jpg Pottinger_rendkepzok_270x203.jpg Rendteritok_270x203.jpg Pottinger_rovidtarcsak_270x203-(1).jpg Vetogepek_270x203-(2).jpg

 

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.