ZDT pótkocsik – húzóerő a mezőgazdaságban!

A ZDT mezőgazdasági pótkocsik ma 15 országban jelentik az elnyűhetetlenséget és hatalmas munkabírást a szállítmányozásban. Ez nem véletlen, ugyanis a Brno-tól nem messze található két üzemében, a cseh gyártó mind a mai napig hisz a kézimunka kiemelkedő minőségében. Bár a legmodernebb technológiát alkalmazza a gyártósorokon, a robotizációt mellőzi olyan kényes műveleteknél, mint a hegesztés, hajlítás, festés. Az eredmény? Olyan, a gazdák igényeire hangolt mezőgazdasági pótkocsi-család, ami hosszú élettartamával egyre gyűjti az elégedett, visszatérő vásárlókat. Kínálatukban épp úgy megtalálhatjuk az egytengelyes és kéttengelyes pótkocsikat, mint az univerzális felépítményekkel szerelhető tandem pótkocsialvázakat (ZDT MEGA és GRAND SUPER pótkocsik).

Kiváló alapanyag és munkaminőség Csehországból

A ZDT rövidítés a Mezőgazdasági és Szállítótechnika Kft.-t takarja cseh nyelven – Zemědělská a dopravní technika, spol. s r.o. A vállalat jogelődjei révén nagy tapasztalatokkal bír a mezőgazdasági pótkocsik gyártásában, hiszen története egészen 1948-ig nyúlik vissza. A 160 főt foglalkoztató vállalat pótkocsijait Európa-szerte kedvelik. Kínálatukban a 4 tonna teherbírástól a 33 tonna teherbírásig egyaránt találunk pótkocsikat. Rendelkeznek három oldalra billenthető- és félpótkocsikkal (NS pótkocsi-széria), nagy térfogatú hátra billenthető pótkocsikkal, átrakókocsikkal (ZDT NP30 GIGANT), illetve állat-, szalmaszállító és trágyaszóró pótkocsikkal (ZDT RMA-8). Ennek köszönhetően a kis- és középgazdaságok éppúgy megtalálják a számukra ideális vontatmányt, mint a nagygazdaságok vagy épp a mezőgazdasági bérvállalkozók.

 


zdt_logo.jpg

 

Univerzális pótkocsi alvázak és felépítmények

A fentiekből külön is érdemes megemlíteni a ZDT MEGA és GRAND SUPER univerzális pótkocsikat. Az univerzális alvázakon hidraulikus rendszer segítségével igényeink szerint cserélhetjük a felépítményeket, így megvásárlásukkal egy egész évben használható mezőgazdasági szállítórendszert nyerünk. 1 alváz, 1 regisztráció, különböző pótkocsik – egy- vagy kétoldalas billenőteknő, trágyaszóró, tartály. Mindez csak termelői igényeken múlik.


Videógaléria

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.