A Fliegl története

A cégcsoportot 1976-ban alapította meg idősebb Josef Fliegl, aki gépészmérnöki szakvizsgája megszerzését követően vágott bele saját vállalkozása felépítésébe. Az évek során a vállalat családi kézben maradt, majd folyamatos beruházások és gyárbővítések követték egymást Németországban és szerte Európában. A vállalat 1993 óta Magyarországon is jelen van, Abdán közúti- és mezőgazdasági pótkocsikat, munkagépeket gyártanak a termelők számára. A márka hazai jelenlétének köszönhetően a Fliegl kiváló alkatrészellátást, gyors és szakszerű szervizkapacitást biztosít a magyar gazdálkodóknak.

A Fliegl filozófiája

A Fliegl egy szívvel működő családi vállalkozásként tekint önmagára, ahol hagyomány és innováció egyaránt meghatározó értéket képvisel. Filozófiájuk szerint minden nap közösen dolgoznak a mezőgazdasági innovációkért, de sosem tévesztik szem elől a bevált technikákat sem. Ez a titka azoknak a munkagépeknek és járműveknek, amelyek képesek megkönnyíteni a gazdálkodók mindennapi munkáját. Az olyan termelők feladatát, akiknek a szíve a Fliegelhez hasonlóan a mezőgazdaságért dobog.

 

    

Fliegl_logo.jpg
 

Az elsőszámú választás a mezőgazdasági szállítmányozásban

A Fliegl név évtizedek óta egyet jelent a minőséggel és a jól átgondolt gyakorlati megoldásokkal a mezőgazdaságban. A minőség terén megalkuvást nem tűrő maximalizmusukkal és a családi hagyományként ápolt újító szellemmel legfontosabb céljuk a gazdák támogatása a munkában. Ennek is köszönhető, hogy mára európai piacvezetőnek számítanak például a mezőgazdasági pótkocsik gyártása és értékesítése terén. Legyen szó ponyvás vagy billentős félpótkocsikról, tartálykocsikról, billentős pótkocsikról, letoló kocsikról, konténerszállítókról vagy gépszállító trélerekről, a Fliegel segítségével mindig az optimális szállítási megoldást választhatják a gazdálkodók. A mezőgazdasági szállítmányozási megoldásokon túl, a vállalat tevékenységi köréhez még a közúti és építőipari pótkocsik és haszongépjárművek gyártása, illetve értékesítése tartozik.

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.