A Lindsay története

1955-ös megalapítása óta a Lindsay hosszú utat járt be, amíg úttörő gyártóvá nőtte ki magát az öntözési rendszerek és vízgazdálkodás világában. A márkát Paul Zimmerer alapította meg a Nebraska államban található Lindsey-ben, ami az USA egyik fontos, hagyományos mezőgazdasági termelővidékének számít. Első center pivot – körforgó öntözőberendezésüket egy helyi gazdánál üzemelték be még 1960-ban. Megoldásaik tartósságáról elég talán annyit mondani, hogy ez a körforgó öntözőrendszer mind a mai napig használatban van! A márka ezt követően folyamatos fejlesztésbe kezdett. Mára FieldNET™ Öntözőgép Távvezérlő Rendszerükkel bárhonnan kényelmesen, felhasználóbarát formában ellenőrizhetjük, vezérelhetjük berendezéseiket, valamint a vízforrást biztosító szivattyúkat. Így üzemben tartásuk az öntöződobos megoldásoknál lényegesen kevesebb emberi munkaerővel megoldható.

ZIMMATIC mezőgazdasági öntözőrendszerek – az Ön táblájára tervezve

A megtérülő munkához mára Magyarországon is kikerülhetetlenné vált az öntözőrendszerek alkalmazása a mezőgazdaságban. Segítségükkel minimalizálhatjuk az extrém időjárás okozta termésingadozásokat, miközben a körülményekhez képest mindig a legjobb termésátlaggal számolhatunk. Az amerikai Lindsay Zimmatic mezőgazdasági öntözőrendszereivel mindezt piacvezető műszaki felszereltségű gépekkel valósíthatjuk meg, amelyeket kimondottan hozamnöveléshez terveztek. Jelenleg a Lindsay az egyetlen olyan öntözőberendezés-gyártó a világon, amely egyedi körforgó- vagy lineárrendszereit kizárólag saját gyártású alkatrészekkel képes összeállítani, mindezt ráadásul a termelői igényekhez hangoltan! A tervezéstől a távoli vezérlési megoldásokon át, az egyedi szivattyúállomásokig bezárólag számíthatnak a márkára a gazdálkodók.


Logo_Zimmatic_ByLindsay_Color_300dpi.jpg

ZIMMATIC lineár öntözőrendszerek, körben járó (center pivot) öntözőrendszerek, különleges megoldások

A gyártó lineár és körforgó öntözőberendezései kiemelkedő műszaki tudással bírnak. Robusztus felépítményükkel, átlagon felüli anyagminőségükkel gazdaságos, kényelmes és hosszú távú megoldásokat tesznek elérhetővé a magyar termelőknek is. A tervezéstől a telepítésig bezárólag az AGROTEC Magyarország Kft. szaktudására generálkivitelezőként számíthatnak itthon a gazdálkodók. Legyen szó lineárokról vagy körben járó (center pivot) öntözőkről, a berendezések működését mind a gazdálkodói vélemények, mind a terméseredmények igazolják. A Lindsay műszaki megoldásainál ugyanis alap elvárás, hogy azok növénykultúrától függetlenül még a legmostohább körülmények között is problémamentesen, megbízhatóan működjenek, kiemelkedő hatásfok mellett. A versenytárs megoldásokhoz mérten 10%-kal jobb falvastagságú szárnyvezetékek, vagy az olyan egyedi megoldások, mint a GPS vezérelt Lindsay Corner kar, amellyel a szabálytalan táblák is lefedhetőek, kétségtelenül jó választássá teszik a Lindsay-t.

 

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.