Mezőgazdasági Trimble GPS technológiák

Tökéletes pontosság a táblavégi fordulótól az agronómus számítógépéig a teljes gazdaságban. Az 1978-ban Charles Trimble és korábbi Hewlett-Packard munkatársak által alapított Trimble ma egyet jelent a könnyen alkalmazható, tűpontos helymeghatározással az agrárium erő- és munkagépkapcsolatainál, valamint az ehhez lényeges valamennyi eszközzel, szolgáltatással a gazdaságmérethez alkalmazkodó formában. A magyar piacon a 2000-res évek elejétől az akkori IKR-en keresztül megismert márka ugyanis nem csak kiváló sorvezetésre alkalmas kijelzőket, a precíziós gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen belépő szintű kormányrásegítési rendszereket vagy professzionális robotpilóta megoldásokat és professzionális jelvevő egységeket (pl. Trimble NAV900) kínál. A gazdálkodó elhatározásai szerint akár komplett rendszerré is bővíthetjük a GPS vezérlést és adatgyűjtést a Trimble Ag szoftvercsalád segítségével. Ehhez a Farmer Core és a Farmer Pro precíziós gazdálkodással kapcsolatos felhő alapú megoldások rugalmas elérést és felhasználást tesznek lehetővé a precíziós gazdálkodással kapcsolatos adataink és feladataink tekintetében.

Extra nyereség az „égből” – kiemelkedő precizitás kell hozzá!

A Trimble GPS alapú technológiái ma több száz magyar gazdálkodónak teszik egyszerűbbé a mindennapokat a talajelőkészítéstől kezdve a betakarításig. Az egyszerűen telepíthető, strapabíró alapanyagokkal készült egységekkel hosszú évekre tervezett szolgálati idővel ugyanis a centiméteres pontosság komoly versenyelőnyt jelent ma a gazdának: gyorsabban, hatékonyabban, kevesebb inputanyag-veszteséggel végezhetik munkájukat. A jobban beosztott erőforrások pedig olyan pluszt jelentenek az év végén, amellyel kiegyensúlyozhatóak az extrém éghajlat jelentette kockázatok is.

Trimble-Auth-Distribution-Partner-Horiz-RGB-Blue-hu-HU-400x140.jpg

A gyártó tevékenysége jóval túlmutat a kedvelt Trimble sorvezetők és GNSS műholdas vevőkészülékek gyártása és forgalmazásán. 2013 óta egyre bővülő kínálatot találunk a márkánál a valós idejű mezőgazdasági GPS korrekciós technológiákhoz is a közepes pontosságú korrekciót biztosító <15 cm-es (6”) Trimble RangePoint® RTX-től kezdve a nagy pontosságú műholdas korrekciós szolgáltatást kínáló <2,5 cm (1″) Trimble CenterPoint® RTX-ig. A Trimble technológiai portfóliójából olyan speciális területek sem maradnak ki, mint a folyadék- és szintvezérlés eszközei, amelyek a folyékony inputanyagok kijuttatását vagy épp a vízgazdálkodásban dolgozó szakemberek feladatait egyszerűsítik le.
 

TRIMBLE ESZKÖZÖK

  
 

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.