Főoldal BLOG Aktualitások AGROTEC Magyarország Kft. – SAJTÓKÖZLEMÉNY

AGROTEC Magyarország Kft. – SAJTÓKÖZLEMÉNY

26. 07. 2023 , Agrotec Magyarország Kft.

Az AGROTEC Magyarország Kft. csatlakozott a Trimble vállalat mezőgazdasági divíziójának kereskedői hálózatához, hogy könnyen alkalmazható precíziós gazdálkodási megoldásokat nyújtson partnerei számára

A 2023. május 23-án aláírt szerződés értelmében az AGROTEC Magyarország Kft. tagja lett a Trimble Agriculture hivatalos forgalmazói hálózatának.

A megállapodásnak köszönhetően a vegyes flottával rendelkező gazdaságok számára is kínáljuk a Trimble mezőgazdasági automatizálással kapcsolatos megoldásait, többek között:
● automata kormányzás
● munkagépek vezérlése
● adatkezelés
● műholdas RTX-korrekciós szolgáltatások
● szerviz szolgáltatások

Ezek a könnyen alkalmazható rendszerek lehetővé teszik a precíziós munkavégzést mind az új beszerzésű, mind a már meglévő mezőgazdasági gépek számára. Ennek köszönhetően a gazdálkodók képesek lesznek a műveletek optimalizálására, függetlenül a termesztett növényektől, a gazdaság méretétől, a termesztési szezontól vagy a berendezés márkájától. A gazdálkodók mostantól a precíziós mezőgazdasági megoldások széles skálájához férhetnek hozzá, helyi támogatással és szakértelemmel párosulva, így a növénytermesztési műveleteket az igényeiknek legjobban megfelelő módon fejleszthetik tovább.

A Trimble precíziós mezőgazdasági megoldásaival kapcsolatos további információkért látogasson el a https://agriculture.trimble.com weboldalra.
Az AGROTEC Magyarország Kft. kínálatban szereplő erőgépek, betakarítógépek és munkagépek igazolt hatékonyságú, nagy teljesítményű, strapabíró munkaeszközök. Emellett a 14 telephelyéből álló országos hálózat, valamint a zökkenőmentes alkatrészellátás lehetővé teszik a gyors és költséghatékony karbantartást és szervizelést.

További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot kollégáinkkal:
Dr. Virág István, precíziós mezőgazdasági termékmenedzser
virag@agrotec.hu • +36 30 324 9528
Területileg illetékes Gépértékesítő kereső a honlapon: https://www.agrotec.hu/gepertekesito-kereso 
 

Trimble-Auth-Distribution-Partner-Horiz-RGB-Blue-hu-HU-(2).jpg

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.