AZ AMAZONE CSOPORTRÓL

Az AMAZONE vállalatcsoport világszerte több mint 70 importőrrel működik együtt. Hála a nevükhöz társított átlag feletti teljesítménynek, megbízhatóságnak, meggyőző munkaminőségnek, mára az export aránya mintegy 80%-a teljes forgalmuknak. Márkakereskedő partnereiktől gyors, elkötelezett és egyénre szabott tanácsadási szolgáltatást várnak el. Ennek köszönhetően a munkagépek vásárlói között mára a közepes méretű gazdaságok mellett egyre több nagyüzemet, bérvállalkozót is találunk. Kínálatukban széles kiegészítő választékkal több eltérő műtrágyaszóró, vetőgép, aktív (forgólazító és forgóborona – AMAZONE KE, AMAZONE KX, AMAZONE KG, AMAZONE TL) és passzív talajművelő munkagép (tárcsás lazító, tárcsás borona – AMAZONE Catros széria), permetezőgép, szemenkénti vetőgép és talajművelő munkagép megtalálható. De park- és zöldfelületek karbantartására is vannak speciális megoldásaik.
 

aMAZONE - Innovátor a műtrágyaszórásban, vetéstechnikában, talajművelésben

A német AMAZONE csoport népszerűsége nem a véletlen műve a termelők körében. 1883-as megalapítása óta ugyanis filozófiáját követve olyan munkagépeket tesz elérhetővé a gazdálkodók számára, amelyek kevesebb ráfordítás mellett is képesek nagyobb teljesítményre. Megoldásaikat folyamatos fejlesztésekkel tartja az élvonalban, legyen szó talajművelésről, vetéstechnikáról, növényvédelemről vagy műtrágyaszórásról. A csoport számos országban jelen van, ahol mind tanácsadás, mind szervizelés terén számíthatnak rájuk mindazok, akik modern, gazdaságos művelési folyamatokkal szeretnék biztosítani a kiemelkedő hozamot. 

 

Amazone_logo.jpg

A termelők sikeréért dolgozva 1883 óta

Az AMAZONEN-Werke-t 1883-ban alapította meg Heinrich Dreyer, de családja már ezelőtt is mezőgazdasági gépek gyártásával foglalkozott. Az AMAZONEN-WERKE üzemek azóta is a Dreyer család birtokában vannak, a csoportot a család negyedik generációja vezeti. Az AMAZONE-csoportnak ma Németországban, Franciaországban, Oroszországban és Magyarországon vannak gyárai, ahol több mint 1800 főt foglalkoztatnak.
 

AMAZONE műtrágyaszórók – új dimenziók a hatékonyságban

Megalakulása óta az AMAZONE folyamatosan úttörő megoldásokat és hatékonyságnövelő újdonságokat tesz elérhetővé a mezőgazdaságban. Innovációs erejüket mi sem bizonyítja jobban, mint az AGRITECHNIKA kiállításon eddig elnyert 32 arany- és ezüstérem. Hatékonyság terén különösen kiemelkednek műtrágyaszóróik. Az olyan függesztett műtrágyaszóróknál mint az AMAZONE ZA-TS területteljesítmény, maximális kivitt mennyiség és menetteljesítmény tekintetében ismerkedhettek meg új dimenziókkal a gazdálkodók. Mindezt ráadásul GPS vezérlésű automatika teszi minden eddiginél pontosabbá és költséghatékonyabbá. Természetesen, mint minden kategóriában, itt is találhatunk egyszerűbb, kedvezőbb árú munkagépeket: például AMAZONE ZA-V, vagy épp hagyományos, bérvállalkozóknak is ideális konstrukciókat: AMAZONE ZG-TS és ZG-B vontatott, nagy területteljesítményű műtrágyaszórók.
 

AMAZONE MUNKAGÉPEINK

Fuggesztett-mutragyaszorok_270x203.jpg Vontatott-mutragyaszorok_270x203.jpg Permetezogepek_270x203.jpg
 

Videógaléria

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.