Roll Belt változókamrás hengeres bálázó család

90cm-től 150 vagy 180 cm-ig állítható bálaátmérővel
A megújult Roll-Belt változó kamrás hengeres bálázók újraértelmezik a hatékonyságot. A széria 20%-kal nagyobb kapacitásra képes, a gépek által elért bálatömörség pedig 5%-kal növekedett az elődhöz viszonyítva.
A Roll Belt sorozat elérhető 150 és 180 cm bálaátmérős kivitelben. A gépkezelő könnyedén beállíthatja a bálaméretet a felhasználási igényeknek megfelelően, amely paraméterek a szecskázós kivitelnél még pontosabb eredményt nyújtanak. Ezen felül a teljesen új rendfelszedő rendszer és a hevederes kialakítás tovább növeli a gép hatékonyságát.

Lőrincz István
New Holland termékmenedzser, AGROTEC Magyarország Kft.

Termékelőnyök - Roll Belt változókamrás hengeres bálázó család

Roll Belt sorozat
Rendfelszedők
Innováció
SuperFeed™, CropCutter™ & DropFloor™

Roll Belt - Új időszak a bálázásban

A megújult Roll-Belt változó kamrás hengeres bálázók újraértelmezik a hatékonyságot: tesztekkel igazolt és bizonyított, hogy a széria 20%-kal nagyobb kapacitásra képes, a gépek által elért bálatömörség pedig 5%-kal növekedett a BR7000 elődhöz viszonyítva. Az előnyösebb jellemzőkből különösen az állattartó telepek profitálnak.

A New Holland hengeres bálázók egyértelműen a szegmens piacvezetőjének számítanak. Joggal érdemelték ki a gazdák bizalmát, mivel teljesítmény és ár-érték arány tekintetében is jó választásnak bizonyultak. Ma már több, mint 225 ezer New Holland bálázó dolgozik világszert.
 
  • 20%-kal nagyobb teljesítmény
  • 5%-kal megnövekedett bálatömörség 
A Roll Belt sorozat elérhető 150 és 180 cm bálaátmérős kivitelben. A gépkezelő könnyedén beállíthatja a bálaméretet a felhasználási igényeknek megfelelően, amely paraméterek a szecskázós kivitelnél még pontosabban beállíthatók. Ezen felül a teljesen új rendfelszedő rendszer és a hevederes kialakítás tovább növeli a gép hatékonyságát.
 

Roll Belt - Növelt kapacitás az új rendfelszedőkkel

Az újratervezett rendfelszedők kialakításuknál fogva hatékonyabb, gyorsabb beadagolásra képesek. Ez a technikai változtatás és a minden igényt kielégítő 2,3 méteres munkaszélesség teszi alkalmassá az új sorozatot, a több mint 20%-os teljesítménynövekedésre.

Az erősített boronafogak tartós gumiborítást kaptak és 10%-kal ellenállóbbak az oldalirányú mozgásokkal szemben, valamint tartósabbak is.

 

Roll Belt - Technológiai újítások & biztonság

Újítások

A professzionális Command™ Plus II monitor alapfelszereltség, amely 20 különböző bála adatot képes rögzíteni és megjeleníteni, ezzel segítve a gépkezelőmunkáját.

A Roll-Belt bálázó mostantól teljes mértékben ISOBUS-kompatibilis, aminek köszönhetően összekapcsolható a nagyméretű IntelliView monitorral is.
 

Biztonság

Az új sorozat tervezésénél fő szempont volt a gépkezelő biztonsága is. Ez az egyetlen a piacon kapható bálázó, mely elektromos biztonsági leállítóval szerelt.

A bálázó vonórúdján helyezkedik el, és a csomagolóháló cseréje vagy elakadás ellenőrzés esetén használható a biztonságos ellenőrzéshez. A teleszkópos oldalajtók biztonsági okokból csak egy speciális eszközzel nyithatóak.

Roll Belt - Hatékonyság

A felszedők és segédhengerek, valamint továbbító csigáknak köszönhetően teljesen egyenletessé vált a beadagolás, függetlenül a rend szélességétől. A csigák továbbítják a szalmát a felszedőtől a rotorig, miközben az áramlást egyenletessé teszik.
Két változatban érhető el az új széria. A standard SuperFeed™ rendszer a W alakú felszedő fogakkal, és a 455 mm átmérőjű rotorral kiemelkedő kapacitással tud dolgozni. A CropCutter™ változatban pedig 15 szecskázó kés végzi a dolgát az egyenletes szeletelésért.
A hálós kötözésű modelleken rendelkezésre áll egy tároló hely az extra hálóköteg elhelyezéséhez. Közvetlenül a használatban lévő tekercs felett lehet elhelyezni.

A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a mérnökök arra, hogy elkerüljék az eltömődés lehetőségét, ezért fejlesztették ki a DropFloor™ technológiát. A kamra alsó része egyszerűen állítható a kabinból, ezáltal többlet helyet biztosítva a növény beékelődése esetén. Az eltömődés azáltal szűnik meg, hogy a beékelődött szalma egyszerűen továbbítódik a kamrába. Ezen túl a hevederek módosított felülettel rendelkeznek kifejezetten azért, hogy segítsék a tisztítást és csökkentsék az eltömődés lehetőségét. A Roll-Belt™ bálázó 4 darab 273 mm széles hevederrel szerelt, amelyek növelt stabilitása hozzájárul a hatékonyabb beadagolást, így elősegítve a bálaformázást.


 

Kapcsolódó cikkek

Képgaléria


Videógaléria

Termék-összehasonlító táblázat

Letölthető dokumentumok

Ügyfélszolgálat

KAPCSOLAT


Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.