New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján > Szerviz > Garancián túli javítások és további szolgáltatásaink

Garancián túli javítások és további szolgáltatásaink

Hogy miért célszerű a garanciaidő lejárta után is az Agrotec Magyarország Kft. munkatársaihoz fordulni? Mert a cég szervizhálózatában rendelkezésre állnak mindazok a tárgyi feltételek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szerelőink alkalmazzák azt a technikai tudást, amelyet a hosszú év tapasztalatai során felhalmoztak, valamint a gyári tanfolyamok során elsajátítottak. Emellett munkatársaink eredeti, gyári alkatrészekkel dolgoznak, ezzel biztosítják, hogy egyrészt a szavatosság nem veszíti érvényességét, másrészt ezek megbízhatóbbak, magasabb élettartamúak.

Klímajavítás

A területi központokban is rendelkezésre áll az a technikai háttér, amely lehetővé teszi a légkondicionálók feltöltését és javítását. A klímaberendezések javítása hozzáértést, szakértelmet követel – a szervizeseink által végzett javítási munkálatokra 6 hónap garanciát vállalunk.

Műszaki vizsga

Traktorok és kombájnok műszaki vizsgáztatását a komáromi Központi Vevőszolgálat vállalja, ahol a gépek előzetes ellenőrzésén túl a vizsgára történő felkészítésüket is megoldják. Ez magába foglalja az esetleges javítások elvégzését is.

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép