Öntözési üzletág

10. 08. 2018 ,

Az AGROTEC Magyarország kínálata 2015-ben teljes öntözőgép termékpalettával bővült, a világviszonylatban is vezető szerepet betöltő Lindsay termékeivel. Az Öntözési Üzletág, mind mérnöki, mind szervizoldalról felkészült a cég partnereinek kiszolgálására.

 

A mérnöki csapat a partnerek igényeinek és lehetőségeinek felmérése után egyedi, komplex ajánlatot készít, mely a feltételeket optimalizálja. Célul tűztük ki, hogy technikai ajánlatunkban leginkább a víz- és az energiahatékonyságra törekedjünk.

A Lindsay által nyújtott innovatív megoldások rendkívül nagyfokú automatizáltságot és a precíziós gazdálkodás lehetőségét nyújtják.

Az Öntözési Üzletág szakemberei örömmel állnak a gazdálkodók szolgálatára, hogy segítséget nyújtsanak az intenzív kultúrák egyre nagyobb körben való elterjedéséhez, valamint a hagyományos növénytermesztés kiszámíthatóbbá tételéhez.

Az öntözéssel nagymértékben csökkenthető a környezeti hatásokból eredő kockázat, mely tervezhetővé és profit orientálttá teszi növénytermesztésünket. Tudjon meg többet mobil és telepített öntözőgépeinkről!

Ajánlattételért keresse gépértékesítőinket vagy az Öntözési Üzletág szakreferenseit: 
Schober Gyula Öntözési Üzletág vezető: schober@agrotec.hu; +36 30 789 4116
- Csuvár Árpád Öntözési termékfelelős: csuvar@agrotec.hu; +36 30 789 4102

Képgaléria