New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján

Egyedülálló Agrogép Biztosítás

Kétszeres biztonságot kaphatnak azok a gazdák, akik az AGROTEC Magyarország Kft.-t választják gépvásárláskor. Országos szinten egyedülálló ajánlattal bővült a cég kínálata: mostantól azok a gazdák, akik New Holland gép vásárlása mellett döntenek, kétszeres biztonságot kaphatnak, hiszen öt éven keresztül nem kell aggódniuk a váratlan meghibásodások miatt. Az egy év gyári garancia kiegészül további négy év kiterjesztett jótállással, illetve ezzel együtt a gépvásárlástól számított öt éven keresztül él a géptörés-biztosítás is.

 

 

Az új, Guinness-rekorder New Holland CR10.90-es kombájn már elérhető az új biztosítási konstrukcióban. A páratlan teljesítményű gépről bővebben itt olvashat.

 

Egyet fizet, kettőt kap!

Az Agrogép Biztosítás előnye, hogy a gazdának nem kell külön vagyonbiztosítást kötnie, mivel a géptörés-biztosítást a bankok elfogadják teljeskörű fedezetként. A váratlan meghibásodások esetén – a gyári jótállás lejárta után is – öt éven keresztül – az alkatrész pótlása térítésmentesen történik.

Emellett a gép értékét növeli, hiszen a gép eladásánál a biztosítás átruházható az új tulajdonosra.

A szerződött biztosítónál egy kijelölt kárszakértő foglalkozik az AGROTEC Magyarország Kft. ügyfeleinek kérelmeivel, bejelentéseivel. A kárrendezés folyamatában természetesen a cég szervizmérnökeinek a segítségére is számíthatnak.

Mit jelent mindez a gyakorlatban?

 

Mivel az Agrogép Biztosítás 6000 üzemóráig érvényes, így annak a gazdának, aki évente 1200 üzemórát dolgoztatja a gépet, annak szinte csak a kötelező szervizek merülnek fel költséggént. Ez azt jelenti, hogy az újdonsült New Holland tulajdonos teljes garanciát élvezhet vagyon- és törésbiztosítással együtt. Amennyiben a gépkezelő hibájából valamelyik alkatrész meghibásodik, annak cseréje is ezen biztosítás keretein belül történik.

A részletekről tájékozódjon a gépértékesítő kollégáinknál!

 

 

* Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

 

4. 2. 2015

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép