Főoldal BLOG New Holland gépek Új generációs kötöző rendszerrel dolgozó New Holland BB szögletes bálázók

Új generációs kötöző rendszerrel dolgozó New Holland BB szögletes bálázók

20. 02. 2020 , Agrotec Magyarország

A New Holland úttörő volt a kettős kötözési rendszer 30 évvel ezelőtti fejlesztésében. Ezen hosszú idő alatt gyűjtött temérdek tapasztalatra építkezve a New Holland kifejlesztett és bevezetett egy új, szabadalmaztatott kötözési technológiát a LoopMasterTM-t.

A nagy szögletes bálázókkal dolgozó gazdálkodók egyaránt a maximumot keresik termelékenység, bálatömörség, kötözési megbízhatóság és költséghatékony üzemeltetés terén. A New Holland az új LoopMasterTM kötözési rendszerrel maximálisan kielégíti ezeket az igényeket és új standardot állít fel – hiszen a bála készítési folyamat kulcspontja a kötözés. 

Az új kötözési technológia lényege, hogy visszamaradó zsinegdarab nélkül működik. Ezzel nulla a bálába rekedő és a szántóföldre hulló zsinegdarabok száma, tehát az eredmény: magasabb minőségű takarmány, környezetszennyezés nélkül. Meglepő értéket kapunk, hogyha egy 10 000 db-os bálázási szezonra számszerűsítünk: a megtakarított zsineghossz kb. 6 km, amely eddig általános esetben a bálában vagy a szántóföldön maradt.

További pozitívum az, hogy az így új szerkezetű kötés +15%-os szakítószilárdsággal bír, mellyel tekintélyes termelékenységi előnyhöz jutunk. Ezen felül költségeink is csökkennek a jelentős mennyiségű zsineg megtakarítása miatt.
balazo_kotozesi_rendszer_2_885x495.jpg

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.