Főoldal BLOG New Holland gépek Traktorpremier! Bemutatkozik a New Holland teljesen új, szűkített nyomtávú erőgép szériája.

Traktorpremier! Bemutatkozik a New Holland teljesen új, szűkített nyomtávú erőgép szériája.

21. 07. 2022 , Agrotec Magyarország Kft.

A New Holland ültetvényes, szűkített nyomtávú erőgépek nagy népszerűségnek örvendenek a hazai ültetvényes- és szőlősgazdák körében is.

Nem véletlenül, hiszen ezeket a gépeket kimondottan ilyen körülmények közé tervezték és fejlesztették, specializálva mind vonóerőben, mind méretben, mind kialakításban.A New Holland ültetvényes traktorszériájának magyarországi legkedveltebb változatai a T4F-es traktorok, amelyeknek legerősebb motorteljesítménnyel szerelt tagjával, a 120 lóerős T4.120 F modellel ismerkedhetünk meg. Ez tulajdonképpen még prototípusnak számít, hiszen a sorozatgyártás csak 2022. őszén kezdődik majd meg.

Mit tud a New Holland T4.120F ültetvényes traktor?

A traktorok első hídjának egyedülálló befordulási szöge, a rendkívüli stabilitást nyújtó tengelytávolság, a gépek befoglaló méretei, egyedi kabinszűrő rendszere, elektronikai és hidraulikarendszere is mind-mind ültetvényekre specializálja a New Holland új T4 szűkített nyomtávú erőgépeit. Az első ilyen New Holland traktoroknál nagy innovációnak számított a super steer bekormányzású első hídja, amely 76 fokos befordulási szöget tesz lehetővé, míg egy hagyományos traktornak az első hídja 55 fokban fordul be. Így az ültetvények szűk, behatárolt sorközeiben is könnyű vele kanyarodni, manőverezni. Szintén speciálissá teszi ezeket a gépeket a túlnyomásos kabin karbonszűrő rendszere. Ennek fontossága akkor nyilvánul meg, amikor a traktor permetezni indul a szűk ültetvénysorok közé, és ez a kabinkialakítás megvédi a vegyszerektől a gépkezelőt. A kabin teljesen megújult, síkpadlós változatban készül ezentúl, valamint a korábbinál tágasabb, és jobb üléspozíciót nyújt. A sorozatgyártás megkezdését követően a traktor 5 féle motorteljesítménnyel lesz elérhető, a 120 lóerős a legerősebb, de kijön majd a 80, 90, 100 és 110 lóerős változat is belőle. Ezenkívül – ahogyan eddig is – háromféle felépítményszélességből és széles gumiméret-párosításból választhatnak majd a vásárlók, T4F, T4N és T4V változatban!Mint a New Holland gépek kizárólagos hazai márkakereskedője, az Agrotec Magyarország Kft. forgalmazza az új T4 ültetvényre specializált erőgépeket is. A traktor megtekinthető az alábbi videóban, amelyet az Agroinform.hu csapata készített Tokajban. Fontos tudni, hogy a New Holland nem csak egy korábbi traktorát fejlesztette tovább, hanem alapjaiban új ültetvényes erőgépet alkotott. Hogy ez mit is jelent, arról is az alábbi videóban hallhatsz!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, az Agrotec Magyarország Kft. országszerte dolgozó 16 gépértékesítő kollégáinak egyikével érdemes felvenned a kapcsolatot!

Cikkünk megjelent az agroinform.hu oldalon.
 

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.