Főoldal BLOG New Holland gépek New Holland építőipari gépek az Agrotec Magyarország Kft. kínálatában

New Holland építőipari gépek az Agrotec Magyarország Kft. kínálatában

23. 03. 2020 , Agrotec Magyarország

A New Holland tradicionális, felhasználói visszajelzéseken alapuló termékfejlesztéseinek köszönhetően építőipari gépekből álló komplex termékpaletta bővíti az Agrotec Magyarország Kft. kínálatát.

A modern csúszókerék-kormányzású vagy hevederes kompakt rakodók, mini kotrógépek, kotró-rakodók vagy törzscsuklós homlokrakodók segítségével könnyedén elvégezhetők az olyan speciális munkafolyamatok, mint a tömegáru-kezelés, vízelvezetés, gépi földmunka, inputanyag mozgatás, tereprendezés vagy akár az útépítés. A gépek személyre szabott, megbízható megoldásokat és stabil teljesítményt nyújtanak a felhasználók számára.

A New Holland L300-as sorozatú gumikerekes és gumihevederes rakodók segítségével - amellett, hogy 2,85 m és 3,3 m közötti emelési magasságra képesek, - a kompakt méreteknek, a zavartalan panoráma kilátásnak és a könnyed irányíthatóságnak köszönhetően, a nehéz munkálatok is pillanatok alatt elvégezhetők még a legkeskenyebb helyeken is. A kifejezetten nagy kanálürítési és hátrabillentési szög talajszinten rendkívül gyors munkamozdulatokat tesz lehetővé.

A sokoldalú New Holland C szériás kotró-rakodók egy kotró és homlokrakodó eggyé olvasztásából születtek. Számtalan, teljesen különböző munkafeladatok elvégzésére alkalmasak. Ezek a flexibilis gépek bármilyen alkalmazás során gyorsan, átszerelés nélkül bizonyítják rátermettségüket és mindezt alacsony üzemanyag-fogyasztás és egyszerű karbantartás mellett. A mini kotrógépek keskeny formatervezése és a gyors, sima párhuzamos mozdulatokkal dolgozó hidraulika lehetővé teszi bármilyen jellegű földmunka feladatainak elvégzését a legszűkebb munkaterületeken is.

A New Holland építőipari gépek sorát erősítik a D szériás homlokrakodók, melyek könnyedén megbirkóznak az ömlesztett árukezelésre jellemző csúcsterhelésekkel, illetve az állandóan ismétlődő munkaciklusokkal. A sokoldalúan használható New Holland kompakt törzscsuklós gumikerekes rakodók pedig méretükből adódóan rendkívül jól manőverezhetők.

Szeretné igazolt hatékonyságú, nagy teljesítményű, strapabíró munkaeszközökkel növelni munkakapacitását? Válasszon a New Holland építőipari kínálatból. Emellett az Agrotec Magyarország Kft. 14 telephelyéből álló országos hálózata, valamint a zökkenőmentes alkatrészellátás lehetővé teszik a gépek gyors és költséghatékony karbantartását és szervizelését. A termékekkel kapcsolatos további információkért keresse gépértékesítőinket!

Cikkünk megjelent a Magyar Építéstechnika 2020/3 szaklapban.

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.