Aratás-show Vasváron

29. 08. 2023 , Agrotec Magyarország Kft.

8 db New Holland kombájn aratott egyszerre Vasváron, melyekhez stílusosan ugyancsak 8 db New Holland traktor is tartozott, ami igencsak komoly látványt nyújtott!

Egy-egy nagy gyártó, jól beharangozott bemutató videójában láttunk már olyat, hogy 5-10-15 kombájn egyszerre dolgozik egy táblában. Ezek a promóciós videók javarészt Amerikában készültek.
Bizonyára emlékeztek arra, hogy 2021-ben már szerveztünk egy nagyszabású aratás-show-t Magyarországon, és hatalmas öröm és megtiszteltetés volt az Agrotec Magyarország számára, amikor idén is lehetőségünk nyílt egy másik partnerünknél egy újabb szenzációra: 8 db New Holland kombájn aratott egyszerre Vasváron, melyekhez stílusosan ugyancsak 8 db New Holland traktor is tartozott, ami igencsak komoly látványt nyújtott!
 
Augusztus 20.-a környékén nagyon ritka esetben van már betakarítás, de mégis sikerült egy nem hétköznapi tartalommal bővíteni a videós repertoárunkat Petya AgroTV jóvoltából.
Az esős időjárás és a Rába áradása miatt nagyon sokat csúszott az idei gabona aratás! A kombájn flotta több helyszínen dolgozott eddig, de az utolsó 50 hektárra összejött a teljes csapat, melyet sikerült is megörökíteni! A különleges bemutató eredménye egy újabb lenyűgöző kisfilm lett.

Varga Zsolt a kezdetektől New Holland mezőgazdasági gépekkel dolgozik, a teljes flottáját kék traktorok és sárga kombájnok alkotják.

Köszönjük partnerünknek, a családjának és minden gépkezelőjének lelkes hozzáállását a videózáshoz!



Az AGROTEC Magyarország által forgalmazott gépekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos bővebb információkért keresse gépértékesítőinket: https://www.agrotec.hu/kapcsolat

Képgaléria

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.