Főoldal BLOG New Holland gépek New Holland T6 erőgépcsalád új 6 hengeres taggal!

New Holland T6 erőgépcsalád új 6 hengeres taggal!

25. 05. 2020 , Agrotec Magyarország

Traktor kínálatunk egyik legkelendőbb darabjai a New Holland T6 erőgépek, amelyek 2017-től immár új köntösben, még magasabb alapfelszereltség szinttel, illetve Tier4B emissziós szintet teljesítő erőforrásokkal érhetőek el. Ez a töretlen népszerűség - ha az előd szériákét is figyelembe vesszük – évtizedek óta tart.

Nem véletlenül, hiszen a T6-osok a szállítási feladatok mellett könnyebb szántóföldi munkálatok ellátására ugyanúgy gazdaságosan használhatóak, mint akár szántásra vagy más nagyobb motor- vagy hidraulikateljesítményt és vonóerőt igénylő talaj előkészítő munkák teljesítésére.
Az eddigi egyetlen 6 hengeres erőforrással szerelt T6.180-as típus mellé 2020-ban belép a T6.160-as, amelyet kedvezőbb ár-érték arányú piacbevezető akciónk keretében kínálunk partnereink számára.  Ebben a traktorkategóriában a New Holland T6-os széria egyik legnagyobb versenyelőnye az erőteljes 6728 cm3 lökettérfogatú 6 hengeres erőforrás a konkurens gépgyártók 4 hengeres modelljeivel szemben.
A traktorok gazdag alapfelszereltsége magában foglalja a 40 km/h menetsebességet biztosító 16x16-os Electro Command csoport PowerShift sebességváltót, amely opcióként rendelhető 50 Km /h végsebességet biztosító verzióban is. Az alacsony motorfordulatot garantáló 17. ECO fokozat és az extra lassú 190 méter /óra menetsebességet biztosító mászó fokozatokkal ellátott verzióban is.
A T6-os tágas rugózott kabinja a gépkezelő kényelmét szolgálja, hiszen az alapfelszereltség része többek között a légkondicionáló, a rugózott vezetőülés a teljes értékű utas ülés és a dönthető kormányoszlop is. 
A traktorok használati köre és az alkalmazható munkagépek skálája tovább növelhető, ha gyári mellső függesztéssel és TLT-vel rendeljük őket. A T6 traktorok alkalmasak New Holland homlokrakodó gémmel történő felszerelésre is. A New Holland FL szériájú homlokrakodóhoz felszerelhető munkaeszközök széles választékából válogathatunk.

Cikkünk megjelent a Magyar Mezőgazdaság szaklap 2020/19 heti számában, illetve a www.magyarmezogazdasag.hu weboldalon.

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.