Főoldal BLOG Munkagépek az Agrotec kínálatában Multiva magágykészítők: Optima T rugalmas kombinátor, minden gazdaság számára

Multiva magágykészítők: Optima T rugalmas kombinátor, minden gazdaság számára

12. 03. 2020 , Agrotec Magyarország

A Multiva termékek arról ismertek, hogy az agronómiai célok hatékony elérésének igényére a lehető legmegbízhatóbb választ adják. Ilyen cél lehet a pontos és egyenletes magágy kialakítása, a jó talajszerkezet és a talajok termőképességének fenntartása.
 

A Multiva palettáján négy különböző típusú kombinátort találunk: ezek az Optima T, a Topline Cross, az Avaran és a Topline Super XL.

Míg az Avaran, a Topline Cross és a Super XL a nehezebb talajokon végzett magágykészítés mestere, illetve megfelelő körülmények között tarlóhántásra is alkalmas, addig az Optima T rugalmas kombinátor bármilyen talajtípushoz megfelelő. Így minden gazdaság számára megfelelő választás lehet.

A Multiva Optima T egy hatékony és robosztus magágykészítő, ami változatos talajtípusokhoz lett kialakítva. Erős és tartós felépítése a kombinátort kiválóvá teszi elsődleges talajmegmunkálás után. Ez a típus kimagasló rugalmasságot kínál: egyes modelleken a munkaszélesség akár utólagosan is növelhető.

A tartozékok széles kínálata minden gazda számára lehetővé teszi, hogy szükségleteinek megfelelő magágykészítőt használjon.

Sokoldalúsága mellett az Optima T egy erős és tartós kombinátor, amivel a magágykészítés rutinfeladattá válik. Hosszú és erős vázszerkezete a hét kapasorral biztos alapot ad, amelyen az eltömődésmentes felépítés és a hatékony munkavégzés nyugszanak.

Ön is hatékonyabbá szeretné tenni gazdáságát egy Multiva magágykészítővel? Vegye fel értékesítőinkkel a kapcsolatot! Elérhetőségeinket itt találja: https://www.agrotec.hu/kapcsolat-gepertekesitok

Cikkünk megjelent a Magyar Mezőgazdaság szaklapban, illetve a www.magyarmezogazdasag.hu oldalon.

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.