New Holland traktorok a Magyar Honvédségnél

28. 10. 2021 , Agrotec Magyarország Kft.

10 db New Holland T5.110 EC típusú traktort és hozzá 40 db négyféle munkagépet adhattunk át a Magyar Honvédségnek 2021. október 4-én.
 

Új eszközökkel bővült a Magyar Honvédség objektum-karbantartó képessége.

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében 10 darab nagy teljesítményű, modern, speciális felszereltségű New Holland T5.110 EC típusú traktort és hozzájuk tartozó 40 db munkagépeket (ORSI Comfort 255 szárzúzó, Metalwolf KNTB középnehéz vontatott tárcsás borona 2,8 méteres, Fliegl Mamut Mono 300 tolólap, Agro-factory LUSA rétborona) adhattunk át nemrégiben a Magyar Honvédség számára. Mindegyik New Holland gépen gyári kardán frontfüggesztés található a szárzúzó, illetve a tolólap üzemeltetéséhez. Továbbá a traktorokra speciális méretű, ún. „industrial tier” kommunális mintázatú, defektmentesítő folyadékkal feltöltött gumiabroncsok kerültek, mivel a gépek a katonai reptereken, gyakorló- és lőtereken segítik majd a munkavégzést.
 
honvedseg_szovegbe.png
 
Az erőgépek és munkaképek leszállítása előtt a gépkezelők és üzemeltetők kötelező elméleti és gyakorlati oktatáson vettek részt. Továbbá, mivel elég szigorú minőségi követelményeknek kellett megfelelni (ISO 9001 tanúsítvány), az átadást megelőzte egy minőségi átvétel is.
 
Az átadott traktorok és munkagépek a Magyar Honvédség több telephelyén fognak dolgozni az ország különböző pontjaiban. A beszerzésük a következő előnyökkel is jár:
 
  • professzionális erőgépekről van szó, amelyhez kiterjesztett garanciát vállaltunk (a 12 hónap gyári garanciaidő fölött további 36 hónap),
  • az AGROTEC országos lefedettségének köszönhetőn szakszerű és gyors szervizszolgáltatás és stabil, hosszú távú alkatrészellátást biztosítunk. Rendszeres utókövetés mellett a szerviztechnikus kollégák karban tartják a gépeket, az alkatrész-értékesítő kollégák pedig  gondoskodnak a szükséges alkatrészekről.
 
 
Az átadott traktorok és munkagépek segítségével a Magyar Honvédségnél hatékony, gyors és eredményes munkavégzést tudnak folytatni.
 
Fotó és videó forrás: Magyar Honvédség (https://honvedelem.hu/hirek/uj-eszkozok-erkeztek.html)

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.