Főoldal BLOG Aktualitások Az AGROTEC Magyarország Kft. nem vesz részt idén az AGROmashEXPO kiállításon

Az AGROTEC Magyarország Kft. nem vesz részt idén az AGROmashEXPO kiállításon

20. 01. 2022 , AGROTEC Magyarország

Számunkra rendkívül fontos a Partnereink és Munkatársaink egészsége, ezért a növekvő koronavírus megbetegedésszámok miatt úgy döntöttünk, hogy nem állítunk ki a Hungexpo 2022. január 26-29. között megrendezésre kerülő rendezvényen.

A kialakult járványügyi helyzet már 2. éve nem teszi lehetővé, hogy részt vegyünk az eseményen. Felelős vállalatként, mivel a magyar mezőgazdaság egyik meghatározó alkatrész- és gépforgalmazói közé tartozunk, illetve szervizszolgáltatást nyújtunk, és mindez hatással van a hazai élelmiszertermelésre is, mindannyiunk biztonságát szem előtt kell tartanunk.
 
Kollégáink továbbra is a megszokott elérhetőségeken állnak Ügyfeleink rendelkezésére, továbbá a weboldalunkon (https://www.agrotec.hu/kapcsolat), a Facebook csatornánkon és egyéb online felületeinken keresztül is elérhetnek minket.
 
Az eddigi években a Hungexpo és a MEGFOSZ közösen rendezte meg az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítást egymás társrendezvényeként. Az AgrárgépShow viszont az idei évben nem kerül megrendezésre, erről a MEGFOSZ közleménye az alábbiakban olvasható:
https://agrargepesz.hu/cikkek/hirek/iden-elmarad-a-januari-agrargepshow
 
Az AGROmashEXPO továbbra is várja a látogatókat 2022. január 26-29. között.

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.