Szakma Sztár Fesztivál 2022

12. 05. 2022 , Agrotec Magyarország Kft.

Április 25. és 27. között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megrendezték a 2022. évi Szakma Sztár Fesztivált. A rendezvénynek a Hungexpo területe adott otthont.
 

2023-as EuroSkills előválogatóját és döntőjét a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége, mint a Nehézgép-szerelő versenyszám szakmai koordinátora ezen a rendezvényen tartotta meg. A feladatok összeállításában és szakmai támogatásban az AGROTEC Magyarország Kft. munkatársai, Fodor Krisztián és Csurgó Lajos is segítettek!
Az a résztvevő, aki az első helyen végez az előválógató versenyen, képviselheti hazánkat a 2023-as lengyelországi EuroSkills versenyen Nehézgép – szerelő (Heavy Vehicle Maintenance) versenyszámban.
A 2022-es versenyen 13 fiatal vett részt. A tudásukat 4 versenyszámban több fordulóban mérhették össze. A létszámot két napra osztották el, így hétfőn 6, kedden pedig 7 versenyző végezte el a feladatokat. 1-1 feladatra 50 perc állt rendelkezésre, a megoldásokat a szakmai zsűri tagjai felügyeltek.
Ezúton gratulálunk az AGROTEC Magyarország Kft. két versenyzőjének: Fodor András Csaba harmadik helyezést ért el, Döbrösy Zsombor Elemér pedig bár összetettben 8. lett, azonban a szakközépiskolákból érkező tanulók közül a legkiválóbb eredménnyel végzett.
A győztes Hambalgó Ferenc lett, nagyszerű teljesítményt nyújtott a versenyen, így a több hónapos felkészülés után képviselheti hazánkat az Európa versenyen 2023-ban Lengyelországban, melyhez sok sikert kívánunk!

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.