Főoldal BLOG Aktualitások 4 db New Holland T4.100F traktor átadása a Hilltop Neszmély Zrt. szőlészetébe

4 db New Holland T4.100F traktor átadása a Hilltop Neszmély Zrt. szőlészetébe

09. 07. 2020 , Agrotec Magyarország

A Hilltop Neszmély Zrt. borászata a több, mint 500 hektár, kiváló és változatos fajtákkal telepített szőlőültetvények művelését Neszmély mellett Kocson és Kesztölcön 2020. júliusától már 4 db New Holland T4.100F ültetvényes traktorral látja el.

4 db New Holland T4.100F ültetvényes traktort adhattunk át a Hilltop Neszmély Zrt.-nek 2020. július 1-jén.

A Hilltop Neszmély Zrt. borászata magas színvonalú munkájának, valamint egyedi mikroklímával rendelkező, prémium ültetvényeinknek köszönhető, hogy kiváló, komplex ízű, összetett hatású, telt borokkal van jelen a nagyborok szegmensében is.

Ahogyan évről évre fejlődik a technológia, úgy a beszerzett új gépek is egyre jobbak, csendesebbek és még hatékonyabbak a korábban használt modellekhez képest. A T4.100F traktorokat megnövelt erő és teljesítmény, továbbfejlesztett fülkeszűrő, erőteljesebb hidraulika és új mellső függesztés jellemzi. Ezek a specializált, kompakt erőgépek a moduláris felépítésnek köszönhetően költségtakarékosan, bizonyított megbízhatóság mellett az egyedi igényeknek megfelelően alakíthatók. Kezelhetőségük biztonságos nehéz terepeken is, továbbá segítségükkel akár a legkeskenyebb sorközzel rendelkező ültetvényben elvégzendő munka sem jelent problémát.

Mivel a Hilltop Neszmély Zrt.-nél korábban is New Holland traktorokkal dolgoztak, így a márka nem volt ismeretlen a gazdaság számára. Ugyanakkor az egyes gépek cseréjénél, illetve az eszközpark bővítésénél nem utolsó sorban a következő előnyök is szerepet játszottak: professzionális gépekre volt szükségük, melyekhez garancia, szakszerű szervízszolgáltatás és stabil, hosszú távú alkatrészellátás is jár. Az Agrotec Magyarország Kft. szerviztechnikus kollégái rendszeres utókövetés mellett tartják karban a gépeket, az alkatrész-értékesítő kollégák pedig gondoskodnak a szükséges alkatrészekről, továbbá partnereink a területileg illetékes gépértékesítőhöz is bármikor fordulhatnak segítségért, tanácsért.

Az átadott traktorok segítségével a Hilltop Neszmély Zrt. munkatársai minden bizonnyal még hatékonyabb, gyorsabb és eredményesebb munkavégzést tudnak folytatni.

  

Képgaléria


  

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.