CNH Industrial sajtóközlemény (2020.04.07.)

07. 04. 2020 , Agrotec Magyarország


Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk!
Kérjük, olvassa el a CNH Industrial műszaki és alkatrész szolgáltatások üzletága által kiadott sajtóközleményét a koronavírus járvány okozta helyzet kapcsán.

A levelet PDF formátumban is megnyithatja, illetve letöltheti!

A CNH Industrial műszaki és alkatrész szolgáltatások üzletága, illetve a Case IH, a STEYR és a New Holland Agriculture vállalati márkák további lépéseket tesznek a gépkereskedők és az ügyfelek magas kiszolgálási szintjének biztosítása érdekében a COVID-19 helyzetben.

Torino, 2020. április 7.

 

A CNH Industrial műszaki és alkatrész ellátás részlege, a CNH Industrial, valamint a Case IH, a STEYR és a New Holland Agriculture márkákkal együtt biztosítják az egész világon a mezőgazdasági gépekhez szükséges alkatrészeket, a műszaki támogatást és a kiváló szerviz szolgáltatásokat. Tájékoztatjuk, hogy a munkaerő védelme érdekében a következő szükséges intézkedéseket vezetjük be a járvány ideje alatt.

Mi a CNH Industrial műszaki és alkatrész üzletága, a jelenlegi helyzetben minden eddiginél keményebben dolgozunk annak érdekében, hogy a jelenleg folyamatos alkatrész előállítás továbbra is folyamatos maradjon. Fő célkitűzésünk: a gépkereskedők támogatása és a gazdák igényeinek kiszolgálása, valamint kiemelten fontos számunkra az összes érintett személy egészsége és biztonsága. Ezt szem előtt tartva ezúton is szeretnénk megerősíteni a következő kulcsfontosságú üzeneteket:

 • Az európai alkatrész-raktárak a szokásos módon üzemelnek, tiszteletben tartva az összes állami egészségvédelmi és biztonsági irányelvet.
 • A szállítás a legtöbb esetben folyamatos, késedelmek nélkül zajlik a normál szállítási határidőkhöz képest. Európában a megnövekedett légi árufuvarozások száma is biztosítja a rövid átfutási időket.
 • A hivatalos forgalmazók alkatrészellátási részlegei, valamint az alkatrész-értékesítési vezetők az összes európai telephelyen úgy alakítják ki a munkafolyamatokat, hogy az eddig megszokott színvonalú szolgáltatás biztosítása mellett, megóvják valamennyi alkalmazott egészségét és garantálják a biztonságos munkakörülményeket.
 • Az európai hivatalos forgalmazók telephelyei nyitva tartanak, a munkatársak telefonon is elérhetők, így az ügyfelek minden eseten megkapják a tájékoztatást az alkatrész igényeiket illetően, hogy a mezőgazdasági munkák a szezonban zavartalanul haladjanak.
 • A műszaki támogató csapataink távmunkában dolgoznak, de teljes mértékben támogatják a dealereinket és az ügyfeleket, különösen mivel az egész európai régióban most kezdődik a szezon.

Ami a szerviz szolgáltatást illeti, a CNH Industrial műszaki üzletága számára rendkívül fontos a csapat egészsége és biztonsága, és kész helyszíni segítséget nyújtani a hivatalos márkaszervizeknek és az ügyfeleknek, tiszteletben tartva az egyes országok vonatkozó nemzeti irányelveit.

A műszaki oktató központokba való belépés jelenleg felfüggesztésre került, azonban az online tanfolyamokhoz a hivatalos javító műhelyek szerviz technikusai távolról is hozzáférhetnek. Virtuális képzéseket is szervezünk annak érdekében, hogy a márkaképviselők szervizes munkatársai teljes körű tájékoztatást kapjanak a termékek technikai fejlesztéseiről. A szükséges képzéseket a Tréning WebAkadémia felületen keresztül juttatjuk el a márkaszerviz hálózatokba.

Fontosnak tartjuk újra kihangsúlyozni, hogy jelenleg a fő prioritás mindannyiunk - köztük az alkalmazottak, a dealer partnereink és az ügyfelek - egészsége és biztonsága, a már megszokott, magas szolgáltatási színvonal fenntartása mellett.

A CNH Industrial műszaki és alkatrész szolgáltatások üzletága ezúton is köszönetet mond a hivatalos forgalmazóknak és ügyfeleinek a mostani kritikus időszakban tanúsított folyamatos együttműködésért. Amit ma megteszünk, az valódi változást eredményez holnap.

 

A CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI) nemzetközi gyártó vállalat, mely piacvezető pozíciókkal bír a széles termékválasztékhoz kapcsolódó ágazatokban. A társaság márkái globálisan elismert és az adott iparágban erős brandek:

 • Case IH, New Holland Agriculture és Steyr - traktorok és mezőgazdasági gépek;
 • Case és New Holland Construction – építőipari gépek;
 • Iveco - haszongépjárművek;
 • Iveco Bus és Heuliez Bus - autóbuszok;
 • Iveco Astra - kőfejtő és építőipari járművek;
 • Magirus - tűzoltó járművek;
 • Iveco Defense járművek - védelem és polgári védelem;
 • FPT Industrial - motorok és sebességváltók.

További információ a http://www.cnhindustrial.com weboldalon.

 

Médiakapcsolat:

CNH Industrial Műszaki és Alkatrész Szolgáltatások

Elisa Calà

AG AMS M&DC Europe - Kommunikációs és retail marketing menedzser

Mobil: +393357951601

E-mail: elisa.cala@cnhind.com

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.