New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján

AGROmashEXPO és AgrárgépShow, 2018!

Az idén is a B épület 12-es standján várja az érdeklődőket az AGROTEC Magyarország Kft. a 36. AGROmashEXPO és 8. AgrárgépShow rendezvényen. Hazánk egyik legrangosabb mezőgazdasági kiállítása január 24. és 27. között nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

Ne hagyja ki az AGROTEC Magyarország Kft. standját! Testközelből megnézheti díjnyertes gépeinket, tájékozódhat a 2018-as év újdonságairól, és természetesen találkozhat munkatársainkkal, akik állnak rendelkezésére – legyen szó gépesítésről, alkatrészbeszerzésről, szervizről vagy finanszírozásról.

 

Kedvezményes belépőjegyért regisztráljon ITT!

 

Termékfejlesztési Nagydíj pályázat, 2018

Különdíj, Gépesítés kategória: Lindsay Pivot Control

A PivotCotrol egy olyan távvezérlő egység, amely szinte minden típusú öntözőgépen alkalmazható.

Segítségével monitorozható több öntözőgép együttes működése, a kijuttatott mennyiség optimalizálása mellett.

A valós idejű kommunikációnak köszönhetően a gépen elhelyezett GPS antenna segítségével az aktuális pozíció is ellenőrizhető, valamint a végágyú működtetése is pontosítható.

A távvezérlő rendszer lehetőséget nyújt 360 elkülönült szektor alkalmazására, mely a konkurens gépek gyártóazonos kialakításához képest kétszeres mennyiség – hogy differenciált kijuttatást megvalósítva csökkentsük a felhasznált víz és energia mennyiségét.

A PivotCotrol egy hiánypótló megoldás, mely sok gazdának jelent megoldást, hogy a "koros" öntözőgépeiket a XXI. századnak megfelelő technikai szintre emeljék.

Ezzel a megoldással mindemellett a gazdaságuk hatékonysága is növelhető, mivel az eddig normálisnak számító üzemeltetési költségek nagymértékben csökkenthetők.

 

Prémium Oklevél

Pantera 4502 önjáró növényvédő permetezőgép

A legmodernebb technika és a menedzsment-rendszerek ebben az önjáró növényvédő permetezőgépben egyszerre vannak jelen. A légrugós komfortüléssel felszerelt és a legjobb körpanorámát nyújtó nagyméretű fülkében Ön még egy hosszú munkanapon is mindig biztonságosan és kipihenten halad. Az AMATRON 3 beépített GPS-Switch- és GPSTrack-rendszerekkel lehetővé teszi a munka rendkívüli megkönnyítését. A terminál és a munkagép közötti kommunikáció az ISOBUS rendszeren keresztül történik.

Az egyedülálló tandem-futómű gondoskodik a nyugodt, vízszintes szórókeret-helyzetről. Egyidejűleg biztosítja az oldalsó dőlésstabilitást, és nagyon egyszerűen kezelhető nyomtávbeállítást tesz lehetővé. Egyszerűen átkapcsolható 2-kerékről 4-kerék- vagy kutyázási kormányzásra.

A 218 LE teljesítményű motorral és az ECO- és POWER módban vezérelt motorral nagyon jó üzemanyag-hasznosítást érhet el. A motor teljesíti a Tier 3B kibocsátási szabványt. Így Ön rendkívül kényelmesen tud fokozatmentesen hidrosztatikusan 0 – 50 km/h között haladni, tehát a fokozatok kapcsolása nélkül. A kezelőközpont és az intelligens folyadék-menedzsment megkönnyíti a munkát.

Az akár 40 m-es Super-L2-szórókeretnek és az automatikus DistanceControl szórókeretnek köszönhetően Ön teljes mértékben a helyes növényvédelemre tud koncentrálni. Az AMAZONE munkagépek a legnagyobb teljesítményt nyújtják a legkiválóbb minőség mellett. Az AMAZONE különböző felszereltségekkel rendelkezik ahhoz, hogy a feltöltés, szállítás és tisztítás gyorsabb, hatékonyabb és ezzel költségkímélőbb legyen. Az AMAZONE ezeket a műszaki eszközöket a növényvédelemben alkalmazandó teljesítménynöveléshez a „Speed-Spraying” fogalom alatt foglalja össze.

 

Prémium Oklevél

New Holland CR Revelation

A CR széria modelljei a piacon a legtágasabb kabinnal rendelkeznek, melyekben a lehető legnagyobb kezelői komfort érdekében figyeltek az ergonómiára, kezelő szervek könnyű elérhetőségére. Teljes panorámakép tárul a gépkezelő elé a hatalmas üvegfelületeken keresztül, a vibráció és zaj mértéke pedig minimális. Az automata klímaberendezés a legmelegebb nyári napokon is kellemes hőmérsékletű hűs munkakörnyezetet szolgáltat.

Az új gépek az alapfelszereltség részét képező 6,4 méteres ürítő csiga mellett opcióként rendelhetőek akár 8,7 méteres hosszú csigával is, amelynek hossza tovább növelhető az úgy nevezett „lófej” formájú állítható csiga véggel vagy a kabinból precízen irányítható ürítőfejjel. A nagyméretű 9 500 - 14 500 literes magtartályok gyors kiürítése nem jelenthet problémát, hiszen annak sebessége 126 liter/perc vagy 142 liter/perc.

A legfejlettebb automatizált rendszerek, piacvezető terület teljesítmény és tisztamag minőség, precíz betakarítás és egyedülálló gépkezelői komfort, előremutató fejlesztések, a magyar gazdák legnagyobb örömére a CR Revelation kombájnok első darabjaival 2018-tól hazánkba is megérkeznek!

 

A legerősebb New Holland traktorszéria

New Holland T9

Az AGROTEC Magyarország Kft. standjának egyik leglátványosabb gépe a New Holland T9-es erőgépe lesz, amely a márka traktorkínálatának csúcsmodellje. Egy T9-es esetében modelltől függően 435-692 LE közötti maximális motorteljesítmény ötvöződik az akár percenkénti 428 liter áteresztőképességű hidraulikával, valamint a törzscsukló nyújtotta kitűnő manőverező képességgel. A törzscsukló a hossztengely körül 13 fokot képes elcsavarodni, ennek köszönhetően a gépek forduló köre 5,7 méter sugarúra adódik. Ugyanakkor a vázcsukló 42 fokos vízszintes elfordulási szöggel bír, jobb- és baloldali irányba egyaránt garantálva a legtökéletesebb talajfekvést.

A tekintélyt parancsoló vonóerőt az erősített vonószerkezet feladata közvetíteni traktor és vontatmány között, mely a vonóterhelést a traktor tömegközéppontjába közvetíti, így növelve a szerkezeti szilárdságot és javítva az erőátvitelt. Ideális pótsúlyozás esetében a tömegeloszlás kitűnő, a tengelytáv 3,91 m, így a motorerő átvitele a talajra ideális hatásfokú, amelyet a gyári első-hátsó ikresített kerék vagy a nagy szélességű szólókerék feladata a talajra közvetíteni.

Alapfelszereltségben elektrohidraulikus rendszere gyárilag előkészített az IntelliSteer™ GPS automata kormányzás beszerelésére, amellyel akár 2,5 cm-nyi pontosságot is el tudunk érni. Így, ha nagy munkaszélességű vetőgéppel, permetezővel, tárcsával vagy bármilyen más talajművelő munkaeszközzel dolgozunk, és mindezt veszteségmentesen, illetve átfedések nélkül szeretnénk végezni, a T9 traktorok erre is készen állnak.

A piac legnagyobb légkondicionált rugózott kabinját 6,3 m2-nyi üvegfelület védi az időjárás viszontagságaitól, így a kilátásra sem lehet panasz. Minden érdeklődőt várunk a kiállítási területünkön, aki a saját szemével is meg akar győződni a T9-es elképesztő méreteiről és megismerkedni annak csúcstechnológiás megoldásaival!

 

17. 1. 2018

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép