New Holland: a teljes mezőgazdasági géppark, amire a sikeres gazdának szüksége van!

A New Holland mára globális márkanévvé nőtte ki magát a gépgyártók között: 170-nél is több országban van jelen. Azonban sosem felejtette el a küldetését: olyan csúcstechnológiájú mezőgazdasági gépeket tervez és készít, amikkel a termelők könnyebben, sikeresebben dolgozhatnak a mezőgazdaságban. Legyen szó kombájnokról, traktorokról, bálázókról, teleszkópos rakodókról, kertészeti vagy éppen építőipari gépekről, a New Holland minden eszközt megad a gazdáknak. Megoldásaival folyamatosan előtte jár a változásoknak, így a vele dolgozó gazdák biztosak lehetnek benne, hogy maximális termelékenységgel, teljesítménnyel dolgozhatnak a kimagasló termésért. Az embert és gépet egyaránt próbára tevő hosszú munkanapokat a New Holland gépekre jellemző tágas kabinok magas komfortfokozatot nyújtó felszereltsége nagyban megkönnyíti, a szakszerű mérnöki munka, a kipróbált és folyamatosan továbbfejlesztett műszaki megoldások valamint a robosztus felépítmény pedig a megbízhatóságot és termelékenységet garantálják.

12_DECEMBER_18-crop.jpg

Specializált gyártás: piacvezető tudás minden területen

A New Holland mezőgazdasági gépek olyan mérnökök/vállalatok tudását egyesítik a világ minden tájáról, akik alapjaiban változtatták meg a gazdálkodás világát. Ilyen a Ford, a Fiat Trattori vagy épp a belga Clayes, és természetesen maga a New Holland, amivel a történet kezdetét vette. Annak érdekében, hogy gépek műszaki fejlettsége terén mindig az élen járók közé tartozzon, a gyártó felosztotta a termékcsoportok fejlesztését a nagy tapasztalattal és tudásbázissal rendelkező gyárüzemei között. Így a New Holland mérnökei zavartalanul összpontosíthatnak szakterületükre, míg a tesztelésekkel, fejlesztésekkel foglalkozó szakértők élő kapcsolatot ápolhatnak az ügyfelekkel, beépítve a munkafolyamatba a visszajelzéseket. Ilyen például a belgiumi Zedelgemben található gyár, ahol 1906 óta tökéletesítik az aratógépeket, 1964 óta pedig innen gördülnek ki a New Holland kombájnok. Az angliai Basildon pedig traktorgépgyártási központként folyamatosan igazítja a termelői elvárásokhoz a New Holland traktorok tudását.

DSC_0390.JPG


A New Holland a fenntarthatóságban is partner New-Holland-Primary-Logo-Tagline-Hungarian-CMYK-LR.jpg

Több mint egy évtizede a New Holland a tiszta energiák használatában is élen jár. Munkája részeként folyamatosan fejleszti és tökéletesíti azokat az üzemanyagokat, motorikus megoldásokat, amelyekkel csökkenthetővé válik a károsanyagkibocsátás, fokozható a fenntarthatóság a mezőgazdaságban. Stage V motorjaik kibocsájtási értékeit személyautók is megirigyelhetnék, hála az Adblue-adalékos nitrogénoxid-csökkentőnek. A New Holland traktorjai, kombájnjai, munkagépei üzemeltetése egyszerre jelent könnyebbséget bolygónknak és költségeinknek. Miközben az elkövetkezendő generációk jövőjét is biztosíthatjuk az élelmiszertermelésben.
 A termelők igényei a legfontosabbak már 125 éve HistFiat014_e.jpg

A világ sokat változott mióta Abe Zimmerman 1895-ben egy pennsylvaniai pajtából útjára bocsájtotta a New Hollandot, de a márkánál azóta is tudják, hogy mindennapi megélhetésük a gazdák munkáján múlik. Az elmúlt évtizedekben épp ezért egymást követték a fejlesztések, amikkel ez könnyebbé, hatékonyabbá válhat. Ilyen volt az első Genesis™ 70 traktorokon 1993-ban bemutatkozó SuperSteer™ kormányzási rendszer bevezetése, vagy épp a precíziós gazdálkodás alapjait megteremtő Precision Land Management (PLM) rendszer kifejlesztése 1999-ben. A fülkékben a New Holland az IntelliView™ folyamatosan fejlődő érintőkijelzőivel segíti a gépkezelők munkáját. A New Holland T8 Genesis traktorok bemutatkozásával pedig mindez egy egyedülálló flottakövetési és farmmenedzsment modullal, a gépkarbantartást segítő adatszolgáltatási rendszerrel vált teljessé.

Videógaléria

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.