New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján

Füzesabonyban megnyílt az AGROTEC Magyarország Kft. új telephelye

Hivatalosan is megnyitotta kapuit az AGROTEC Magyarország Kft. füzesabonyi területi központja. A több mint 6 és félezer négyzetméteren elterülő telekre elsősorban az előnyös fekvése miatt esett a cég vezetésének a választása, hiszen az M3-as autópálya, valamint a 33-as főút is a központ közvetlen közelében található.

A mintegy 2 milliárdos beruházási költségvetésből az AGROTEC Magyarország Kft. 200 milliót különített el a füzesabonyi telephely tervezésére és kivitelezésére. A fejlesztés zöldmezős beruházás volt, amelynek keretében kialakították a 180 négyzetméteren elterülő irodahelyiségeket, a 250 négyzetméternyi alkatrészraktárt és a 300 négyzetméternyi műhelyet.

Az itt dolgozó három szervizszerelő, az adminisztrációs feladatokat ellátó asszisztens, a raktáros és a műszaki vezetői, valamint a gépértékesítői feladatokat egy személyben ellátó kollégák mindent elkövetnek azért, hogy a régióban – Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok megyék környező részein – ellássák az ügyfelek igényeit.

A telephely közvetlen szomszédságában a szintén az Agrofert-cégcsoporthoz tartozó IKR Agrár Kft. területi központja található. A két cég közötti szoros együttműködés egy újabb példája, hogy abban az átmeneti időszakban, amíg még nem készült el az AGROTEC új telephelye, a vállalat munkatársait az IKR Agrár fogadta be, és biztosította számukra azokat az alapvető feltételeket, amelyek nélkülözhetetlenek voltak a folyamatos működéshez.

A telephely épülete: irodák, alkatrészraktár és műhely

 

Az ünnepélyes szalagátvágás

(balról jobbra: Mezei Gábor, EMEL Kft.; Robert Konopka, Agrofert-csoport; Illés Zoltán, AGROTEC Magyarország)

 

A cégről:

Az AGROTEC Magyarország Kft. több mint másfél éves fennállása során egyre hangsúlyosabb pozíciót tölt be a hazai gépforgalmazás és szolgáltatási piacon. A 2014-ben, amely a cég első teljes működési éve volt, csaknem 16 milliárd forintos forgalmat valósított meg, összesen 973 gépet értékesített a vállalat. Ebből a New Holland kombájnok 52-őt, a New Holland traktorok 332-őt, a New Holland bálázók 23-at, az adapterek 18-at, a rakodók 44-et, a munkagépek 190-et, a GPS eszközök 123-at, a használtgépek 139-et, az egyéb kategóriába sorolható gépek pedig 52-őt tettek ki.

A 2015-ös év közepének legjelentősebb híre, hogy egy újabb gyártó termékeivel, ehhez kapcsolódóan pedig egy önálló ágazattal egészül ki a cég kínálata: a Lindsay öntözőrendszerek forgalmazója lett az AGROTEC Magyarország Kft.

A megegyezés aláírása után

(balról jobbra: Frédéric Noguier, Lindsay; Illés Zoltán, AGROTEC Magyarország; Karel Plešinger, AGROTEC a.s.)

Lindsay termékek az AGROTEC-nél

Az AGROTEC Lindsay termékkel történő piaci jelenléte a gazdálkodók számára komplex megoldást jelent. Az öntözés területén alkalmazható innovatív megoldások tökéletesen kiegészítik a már jól ismert gépkínálatot.

A Lindsay termékek világszerte tapasztalható egyre nagyobb sikere a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető. Az öntözés területén is fontos, hogy precíziós kijuttatást tudjunk végrehajtani. A fúvókánkénti szakaszolás és internetalapú távvezérlés olyan lehetőségek, amelyek alkalmazásával víz- és energiatakarékos üzemeltetés valósítható meg.

Az AGROTEC szakmai stábja minden gazdálkodó számára egyedi műszaki tervet készít, amely segítségével a gazdaság paramétereinek megfelelően tudja optimalizálni az öntözést. Fontos megemlíteni, hogy a tapasztalt szervizháttér mellett természetesen lehetőség van öntözési szaktanácsadásra is.

A két cég együttműködése kiterjed a hazai piacon eddig nem debütáló Lindsay csévélődobokra. A Franciaországban gyártott öntözőgépek ellenőrzött körülmények között készülnek, és a vevők számára szintén magas műszaki színvonalat szavatolnak.

 

További képek és összefoglalók elérhetőek az AGROTEC Magyarország facebook oldalán.

26. 6. 2015

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép