New Holland T6 "mindenes" erőgépek
A sokoldalú T6-os erőgépeink és elődjeik évtizedek óta tartó töretlen népszerűsége leginkább annak köszönhető, hogy valamennyi növénytermesztéssel vagy állattartással foglalkozó gazdaságban közkedvelt, úgynevezett „mindenes” erőgéppé váltak.
New Holland kombájnok
A New Holland több évtizedes hagyománnyal rendelkezik a betakarítógépek fejlesztésében és gyártásában egyaránt. A szortimentben nem csupán a klasszikus termények betakarítására szolgáló kombájnok és silózók találhatóak meg, hanem a BRAUD gépek olyan növényeknél állnak rendelkezésre, mint a szőlő, ribizli vagy akár az olajbogyó.
BigBaler HD bálázó

A New Holland úttörő volt a kettős kötözési rendszer 30 évvel ezelőtti fejlesztésében. Ezen hosszú idő alatt gyűjtött temérdek tapasztalatra építkezve a New Holland kifejlesztett és bevezetett egy új, szabadalmaztatott kötözési technológiát a LoopMasterTM-t.

SoilXplorer talajszkenner bérleti konstrukció
Használja ki az agrárdigitalizáció előnyeit és vegye igénybe talajszkenner bérleti szolgáltatásunkat, mellyel minden magyar termelő számára tesztelhetővé válik a technológia!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÍGY IDŐBEN ÉRTESÜLHET AKCIÓINKRÓL, RENDEZVÉNYEINKRŐL!

Név
E-mail