New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján

Túl a 6000. eladott New Holland traktoron!

A Bodrogközi Lácacsékén került sor a 6000. New Holland traktor ünnepélyes átadására 2017 februárjában. 

A váci székhelyű B.M. Tiszamenti Kft. alapítója és tulajdonosa, Batár Miklós hat darab új, T8.380-as New Holland-dal korszerűsítette gépparkját, mellyel kétezer hektáros, egybefüggő területén gazdálkodik. 

A birtokon főleg kukoricát, őszi búzát, napraforgót, szójababot és egyéb növényeket termesztenek. Emellett állattartással is foglalkoznak, az évekkel ezelőtt megvásárolt és mintaszerűen kialakított telepen mangalicákat és juhokat tartanak. A mezőgazdaság több területén is jártas családi vállalkozás kimagasló teljesítménye a megújult gépparkkal – leváltva a korábbi T8000-es széria modelljeit - továbbra is garantált, hiszen az új fejlesztésű traktorcsalád minden tagja még erőteljesebb lett, mint az elődmodellek voltak. Többek között ennek köszönhetően érdemelte ki a T8-as sorozat 2014-ben az Év Traktora nemzetközi díjat. A sorozat minden tagja Cursor 9-es erőforrással szerelt; az ECOBlue™ HI-eSCR technológiás motorok pedig megfelelnek még a legszigorúbb, Tier 4B károsanyag-kibocsájtási előírásoknak is.

Bízunk benne, hogy hosszú éveken keresztül megbízható szolgálatban részesül a gazdálkodó. 

A képen balról jobbra: Teremi Béla (területi gépértékesítő, Agrotec), Illés Zoltán (ügyvezető, Agrotec), Batár Miklós (tulajdonos, B.M.Tiszamenti Kft.), Szabó György (fő-agronómus, B.M.Tiszamenti Kft.). 

Fotók: Aszódi János, Új Mezőgazdasági Magazin

Forrás: Új Mezőgazdasági Magazin

1. 3. 2017

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép