CropXplorer nitrogén szenzor

Komplett diagnosztika valós növényszükséglet alapján
 
A CropXplorer nitrogén szenzor rendszer a piacon elérhető legfejlettebb, közeli infravörös technológiát alkalmazó megoldás, mely sokkal több, mint egy egyszerű biomassza szenzor.

Dr. Virág István
Precíziós gazdálkodás termékmendzser, AGROTEC Magyarország Kft.

Termékelőnyök - CropXplorer nitrogén szenzor

KOMPLETT DIAGNOSZTIKA VALÓS NÖVÉNYSZÜKSÉGLET ALAPJÁN

  • A piacon elérhető legfejlettebb, közeli infravörös technológiát alkalmazó megoldás a CropXplorer, mely sokkal több mint egy egyszerű biomassza szenzor.
  • Ez egy olyan komplett rendszer, mely exkluzív funkciókat és algoritmusokat használ a műtrágya mennyiség meghatározására a növény valós szükségletei alapján.
  • A két nagypontosságú optikai szenzort alkalmazó készülék képes biomassza térképek előállítására és valós idejű műtrágya mennyiség vezérlésre is.
  • A differenciált kijuttatáshoz felhasználhatjuk referenciaként a rendszer által korábban rögzített térképet is. Ezáltal nem csak az aktuális viszonyokhoz igazodva, hanem egyedülálló módon, egy korábbi állapotot is figyelembe véve történhet a komplex szabályozás.
  • Egyszerűen csatlakoztatható a 3 pont felfüggesztéshez vagy a frontsúlyhoz, gyors kalibráció után használható, és egyedi fejlesztésű terminálja bármely ISOBUS vagy soros kommunikációra (VRA) képes műtrágya-szóróval kompatibilis.

Képgaléria


Videógaléria

Ezek a termékek is érdekelhetik

Letölthető dokumentumok

CropXPlorer Basic / 3,4 MB Letöltés

KAPCSOLAT


Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.