CropXplorer nitrogén szenzor rendszer

Komplett diagnosztika valós növényszükséglet alapján
 
A CropXplorer nitrogén szenzor rendszer a piacon elérhető legfejlettebb, közeli infravörös technológiát alkalmazó megoldás, mely sokkal több, mint egy egyszerű biomassza szenzor.

Dr. Virág István
Precíziós gazdálkodás termékmendzser, AGROTEC Magyarország Kft.

Termék értékelések - CropXplorer nitrogén szenzor rendszer

KOMPLETT DIAGNOSZTIKA VALÓS NÖVÉNYSZÜKSÉGLET ALAPJÁN

  • A piacon elérhető legfejlettebb, közeli infravörös technológiát alkalmazó megoldás a CropXplorer, mely sokkal több mint egy egyszerű biomassza szenzor.
  • Ez egy olyan komplett rendszer, mely exkluzív funkciókat és algoritmusokat használ a műtrágya mennyiség meghatározására a növény valós szükségletei alapján.
  • A két nagypontosságú optikai szenzort alkalmazó készülék képes biomassza térképek előállítására és valós idejű műtrágya mennyiség vezérlésre is.
  • A differenciált kijuttatáshoz felhasználhatjuk referenciaként a rendszer által korábban rögzített térképet is. Ezáltal nem csak az aktuális viszonyokhoz igazodva, hanem egyedülálló módon, egy korábbi állapotot is figyelembe véve történhet a komplex szabályozás.
  • Egyszerűen csatlakoztatható a 3 pont felfüggesztéshez vagy a frontsúlyhoz, gyors kalibráció után használható, és egyedi fejlesztésű terminálja bármely ISOBUS vagy soros kommunikációra (VRA) képes műtrágya-szóróval kompatibilis.

Kapcsolódó cikkek

Fotogalerie


Videogalerie

Ezek a termékek is érdekelhetik

Letölthető dokumentumok

Precíziós termékkatalógus / 5,5 MB Letöltés

Kötelező szerviz

Az első kötelező szerviz esedékessége:
 
Traktor esetében Kombájn és rakodógépek esetében
50 üzemóraszám elérése előtt 100 üzemóraszám elérése előtt

CNH termékeknél a Kezelési útmutató karbantartási fejezetében leírtak szerint szükséges elvégezni a gépek karbantartását. A traktorok és betakarítógépek esetében a kötelező szervizeket 300, 600 és 1200 üzemórák elérésekor, rakodógépek esetén 500 üzemóránként kell elvégezni.

Ennek során gyári olaj- és szűrőcsere ajánlott vagy kötelező. Az szerviz intervallumok géptípusonként változhatnak, ezért a pontos meghatározásához egyeztessen munkatársainkkal.

Az AGROTEC Magyarország Kft. egy év garanciát vállal minden a cég által forgalmazott mezőgazdasági gépre. Ez további két év, illetve 3000 üzemóra szavatossággal egészülhet ki.
Az egy év garancián túli további aktuális ajánlatainkról kérjük, érdeklődjön a területi gépértékesítő kollégáinknál.
 

 

Gumiabroncsok

Ügyfélszolgálat

Kontaktní formulář