New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján

New Holland T6.175 Dynamic Command™ - Az Év Gépe 2018

Az Év Gépe 2018 díjat nyert a New Holland T6.175 Dynamic Command™ erőgépe a középkategóriás traktorok kategóriájában. A kitüntetést a vezető európai mezőgazdasági újságírók ítélték oda a gépnek. A technikai újítások, a teljesítmény, a termelékenység, a mérsékelt működési költségek, az egyszerű és logikus kezelés és irányíthatóság, valamint a gépkezelő kényelme mind-mind közrejátszottak abban, hogy a T6-os kiérdemelte és elnyerte a díjat.

„A díj igazolja a New Holland régóta fennálló vezető pozícióját a szántóföldi növénytermesztéssel és állattartással is foglalkozó gazdaságok, valamint a tejgazdaságok szegmensében – emelte ki Carlo Lambro, A New Holland Agriculture elnöke. – A kemény munka eredményeként könyveljük el az elismerést, amely mindazoknak szól, akik részt vettek a T6.175 Dynamic Command traktor fejlesztésében és megalkotásában, így a mérnökök, és az egész Basildon üzem dicsérete az Év Gépe 2018 díj.”

A New Holland az új T6 Dynamic Command típussal kibővítette a multifunkciós traktorkollekcióját. Az új T6.145, T6.155, T6.165 és T6.175 az egyetlen olyan modellcsalád a piacon, amelyek az új 3 sebességcsoporttal rendelkező sebességváltó, csoportonként 8 terhelés alatt kapcsolható fokozattal. A rendkívül sokoldalú traktorok megbízható erőgépei lesznek mind a szántóföldi gazdálkodók, mind pedig az állattenyésztők számára.

20. 11. 2017

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép