New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján

Még mindig nincs GPS sorvezetője?

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a jelölő karók, és a föld másik végéről integető kolléga nem a leghatékonyabb megoldás a következő fogás kijelölésére. Ráadásul egy kisebb méretű gazdaságban is éppen olyan fontos az átfedések és a kihagyott területek elkerülése, hiszen itt kevesebb input anyagból kell a maximális hatékonyságot elérni.

 

 

 

 

Számtalan megoldás létezik a piacon: a telefonos alkalmazásoktól kezdve egészen a csúcskategóriás ISOBUS terminálként is használható multifunkciós mezőgazdasági sorvezetőkig. Ezen a területen is maximálisan igaz, hogy „olcsó húsnak híg a leve”. Ha nem akarunk csalódni a megvásárolt termékben, érdemes jól ismert, már hosszú évek óta a piacon lévő megoldásokat választani.

Az is legyen fontos szempont, hogy ha tovább akarunk lépni robotkormányzás vagy munkagép-vezérlés irányában, ne kelljen új készüléket vagy antennát vásárolnunk. Ha egy pénztárcabarát, mégis megbízható és sokoldalú készüléket szeretnénk, ideális választás lehet a New Holland FM750 Lite sorvezető. A már jól ismert FM vagy CFX 750 sorvezetővel külsőleg teljesen megegyező, annak csupán szoftveresen leegyszerűsített változata. A 20,3 cm-es érintő képernyőnek köszönhetően a gyengébben látó kollégáknak sem lesz szüksége nagyítóra a kezeléshez. A jól bevált LED sor is rendelkezésünkre áll, hogy tükröződő fény esetén is kiválóan tudjuk követni a meghatározott nyomvonalat. Az FM750 Lite lépésről lépésre fejleszthető robotkormányzási, szakaszvezérlési feladatokra is, így nincs szükség egyszeri, nagymértékű beruházásra, ha a precíziós gazdálkodásba szeretnénk befektetni. A készülék könnyedén ki- és beszerelhető bármilyen géptípusba, márkától függetlenül.

Alap funkcióként elérhető az orosz (Glonass) műholdrendszer vétele is, mely segítségével kevésbé jelentenek problémát a tereptárgyak és a fasorok munkavégzés közben. További nagy előny, hogy lehetőségünk van korábban digitálisan rögzített adatok bevitelére is, így nem csak a gépkezelő által rögzített telekhatárok és nyomvonalak használhatók a munkavégzés során. Válassza Ön is ezt a sokoldalú készüléket, élvezze a GPS technológia nyújtotta kényelmet és a költséghatékony munkavégzést!

 

 

27. 11. 2017

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép