New Holland Agriculture

eAgrotec.cz honlapján > Mezőgazdasági gépek > Munka- és célgépek

Great Plains

A Great Plains munkagépeit azoknak a gazdáknak ajánljuk, akik nagy területen gazdálkodnak, éppen ezért fontos számukra a nagy teljesítmény és gyors munkavégzés.

A Great Plains termékkínálatában szántóföldi tárcsás kultivátorok, vontatott és függesztett tárcsák, szántóföldi hengerek, kultivátorok és lazítók is szerepelnek.

SIMBA SL szántóföldi tárcsás kultivátor

Köszönhetően a SIMBA SL szériának, ma már egy munkafolyamatban végezhetünk olyan talajmunkálatokat, amelyeket korábban csak több menetben tudtunk. Ezzel nemcsak időt, de pénzt is megtakaríthatunk. A gép által képzett lezárt felszíni magágy mélyebb rétegeiben a víz-, valamint a levegőháztartás optimális.

 

SIMBA TL sorozat

A TL széria gépei egy igazán hatékony megoldást kínálnak a talaj megmozgatására: a robosztus gruberek akár 300 mm mélyen is átmozgatják a talajt, ezzel biztosítják, hogy laza és egységes termőföld várja majd a következő évi kultúrákat.

 

 

Simba X-Press vontatott és függesztett rövidtárcsa

A vontatott X-Press tárcsákat arra tervezték, hogy képesek legyenek nagy sebesség mellett is a tökéletes talajművelésre. Az eszközök elérhetőek 4,6, 5,5 és 6,6 m munkaszélességben, két tárcsasort és egy nyomóhengersort jelentenek egy munkagépben. Simba X-Press 5, 3, 3,5 és 4 m munkaszélességben érhető el. Mindkét eszköz sokoldalú tarlóművelő, valamint a nyári szántás előművelésére és lezárása, mechanikus gyomirtásra és magágy-készítésre is kiváló.

 

További információkat az alábbi angol nyelvű prospektusban talál:

Fájlok letöltéshez

  • ... ["PDF", 458,33 KB]
  • ... ["PDF", 4,78 MB]
  • ... ["PDF", 6,32 MB]

RMI - Javítási és karbantartási információk Hasznos linkek Feliratkozás a hírlevélre Oldaltérkép