Trimble beszámítási akció

31. 08. 2023 , Agrotec Magyarország

Trimble GFX1060 sorvezető csomag most beszámítási lehetőséggel még kedvezőbb áron!

Fejlessze precíziós gazdálkodási rendszerét az újgenerációs Trimble GFX1060 sorvezető csomaggal.
Beszámítási lehetőséggel még kedvezőbb áron!!!

Most régi John Deere, AgLeader, Topcon, Trimble stb. gyártmányú GPS eszközeit is beszámítjuk akár működésképtelen állapotában is.

A márkafüggetlen, 25,6 cm képátlóval rendelkező Trimble GFX 1060 sorvezető összehasonlítva elődjeivel (GFX750 vagy XCN1050), erősebb processzort, nagyobb RAM (4 GB) kapacitást, 2 kamera bemenetet és új andorid operációs rendszert (Android 9.0) kapott az összetettebb feladatok minél gyorsabb elvégzése érdekében. Megtartotta viszont a jól bevált Precision IQ (PIQ) felhasználói szoftvert, mely az egész termékcsalád univerzális, kezelőbarát használatát biztosítja. Az igazi újdonságot pedig a hozzá kapcsolható új NAV900-as antenna tartalmazza, mely a dobozból kivéve 1 évig ingyenesen magában hordozza a Centerpoint RTX (Fast) korrekciós előfizetést, mely a műholdas jelkorrekciók között egyedülálló módon 2,5 cm-es pontosságot biztosít.
 
Tehát most egy kedvező indulási költség mellett 1 teljes évig élvezhetjük a legnagyobb pontosságot, melyet a lejárat után különböző rugalmas módokon tudunk hosszabbítani vagy továbbfejleszteni.
 
A GFX 1060 sorvezető kompatibilis a Trimble hidraulikus kormányzási rendszerekben használt navigációs vezérlővel (NAVcontroller) és elektromotorral (SAM200), valamint közvetlenül CAN alapú kormányzásra is fejleszthető gyári hidraulikus előkészítéssel rendelkező modellek kormányzásához. Kiemelkedő ISOBUS kompatibilitása és fejleszthetősége segítségével pedig helyettesíthető, vagy teljesen kiváltható a munkagépek saját kezelőfelülete. Továbbá meglévő soros port alapú munkagép vezérlésekkel is használható.
 
A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információkért keresse Dr. Virág Istvánt (virag@agrotec.hu, +36 30 324 9528)
Vagy forduljon bizalommal a területileg illetékes gépértékesítőinkhez, használja gépértékesítő keresőnket: www.agrotec.hu/gepertekesito-kereso

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.