Kombájn szezon előtti átvizsgálási akció

14. 04. 2021 , AGROTEC Magyarország Kft.

Még távolinak tűnhet a betakarítási szezon, kombájnját a szezon előtt érdemes átvizsgáltatnia. Sőt! Április 1. és május 14. között akár 50% kedvezményt adunk a munkadíjból! Az átvizsgálás több mint 100 ponton történik.

Az átvizsgálás kiterjed a ferdefelhordó, cséplőrendszer, tisztamag és visszahordó elevátorok, csigák, magtartály és az ürítési rendszer, szalmaszecskázó, tisztítórendszer, hidraulika és hidrosztatika rendszerek, sebességváltó és fékek, hátsó tengely, kerekek, motor, adapter, elektromos rendszer, repcetoldat, oldalkasza, valamint a kabin állapotának felmérésére.

2021. április 1. és május 14. között elvégzett kombájnátvizsgálás munkadíját 50%-os kedvezménnyel számlázzuk, amennyiben az esetlegesen feltárt hibákhoz szükséges alkatrészeket az AGROTEC Magyarország Kft.-től szerzi be. Egyéb esetben az felmérés teljes munkadíja (43 800 Ft + Áfa) kerül kiszámlázásra. A kedvezmény nem vonatkozik a kiszállási „km” díjra és az „utazási” díjra! Egyéb szervizszolgáltatási kedvezményekkel az akció nem vonható össze!

Részletekért keresse területi műszaki vezetőinket!